Awards

Vanaf januari 2012 gebruiken we bij Bouweenpc.nl nieuwe awards. De awards zijn speciaal voor producten die zo goed zijn bevallen tijdens reviews, dat we ze extra publiciteit en herkenning willen meegeven. Wanneer je dus een van de awards terugziet bij een review of op de website van de fabrikant, weet je dat je verzekerd bent van optimale prestaties en kwaliteit!


Uiteraard delen we deze awards niet bij elke review uit. Alleen producten die als beste door de test kwamen of een zeer goede prijs/prestatie-verhouding hebben, zullen een award ontvangen. Producten die de beste prestaties hebben bewezen in een review, zullen de “Best Tested”-award ontvangen. Producten die de beste prijs/prestatie-verhouding bieden, krijgen de “Best Buy”-award mee naar huis.

Deze award ga je dus ook niet alleen in onze reviewsectie tegenkomen, maar ook op diverse websites van fabrikanten. Zoek je dus specificaties over een bepaald product en kom je op de productpagina onze awards tegen, dan weet je dat onze reviewers het product deze award waard vonden!


De award kun je ook tegenkomen op websites van fabrikanten, zo hoef je niet per se altijd eerst reviews op te zoeken!

De awards zijn ook te downloaden in een hoge resolutie en met een transparante achtergrond, speciaal voor uitgevers van andere websites (van fabrikanten), advertenties of voor ander promotiemateriaal. Alle verschillende uitgaves van de award staan voorgeselecteerd in een .zip-bestand dat te downloaden is door op het onderstaande icoon te klikken. We stellen het op prijs als uitgevers en fabrikanten geen misbruik maken van onze awards in productcampagnes, door bijvoorbeeld een niet-verkozen product aan te prijzen met de award.