Budgetsysteem

Bouweenpc 8 januari 2015 1
 • Gaming
 • Office
 • Videobewerking
 • Snel opstarten
 • Geluidsniveau
 • Prijs € 397,55
 • Bestellen KLIK HIER
Met dit systeem haal je voor weinig geld een zeer compleet systeem in huis. De APU heeft redelijke CPU-prestaties en is grafisch vrij sterk. Het moederbord heeft vrij veel aansluitingen en door de gekozen voeding valt er nog wat uit te breiden. Ook maakt het systeem dankzij de behuizing niet al te veel geluid.

Vergeet niet gebruik te maken van onze kortingscodes als je bij Azerty bestelt. 

Let op: Gratis persoonlijk advies kun je altijd krijgen op ons forum. • Processor: AMD A8-7600

  De nieuwe Kaveri CPU’s van AMD waren voorheen te duur voor dit segment. Met deze A8-7600 is daar echter verandering in gekomen, waardoor we toch kunnen genieten van de nieuwste architectuur voor een zachte prijs. De mogelijkheid om over te klokken valt helaas wel af, maar hier zal toch lang niet iedereen gebruik van maken. De geïntegreerde AMD Radeon R7 heeft relatief veel kracht, waardoor een game spelen op lagere instellingen prima mogelijk is. De vier cores moeten verder voldoende prestaties bieden voor de niet al te veeleisende gebruiker. De CPU is tot slot ook nog redelijk zuinig, iets dat we niet altijd van AMD gewend zijn.
 • Moederbord: MSI A78M-E45

  Hoewel de betere mostfets die dit bordje bevat niet essentieel zijn voor de niet-overklokker is het natuurlijk nog steeds mooi meegenomen voor de betrouwbaarheid. Verder zijn alle benodigde aansluitingen aanwezig, zoals een zestal SATA-600 poorten en USB3.0.
 • Geheugen: Crucial Ballistix Tactical 4 GB 1.866 MHz CL9

  Uit onze uitgebreide tests bleek dat de prestaties van de geïntegreerde GPU fors verbeteren als we sneller geheugen plaatsen. We nemen dus een 4GB-latje op 1.866 MHz met cas-latency 9, om alles uit de videochip te kunnen halen. Let op, deze module was tijdens het samenstellen van dit systeem het goedkoopst. Elke ander reepje met dezelfde specs is ook goed.
 • SSD: Kingston SSDNow V300 120 GB

  Deze serie van Kingston is zeer scherp geprijsd. Qua snelheid zal je het in de benchmarks met andere moderne SSD’s niet winnen, maar in de praktijk is het verschil minder groot en het verschil met een traditionele HDD nog steeds enorm. Op deze SSD zet je Windows en je (meestgebruikte) programma’s. Als je grote hoeveelheden data hebt zullen die op een HDD moeten.
 • Harde schijf: Seagate Barracuda 1 TB 7.200 rpm 64 MB

  Meer opslagruimte is altijd welkom. Je zet je OS en alle software op de SSD, maar je films, muziek, foto’s en overige documenten op de HDD. Die hoeven immers niet snel opvraagbaar te zijn. Het prijsverschil tussen 500 GB en 1 TB is zo klein dat we maar gewoon gelijk voor 1 TB gaan.
 • Behuizing: Cooler Master Silencio 352

  Deze Cooler Master Silencio 352 is een compacte behuizing met een strak uiterlijk, en zoals de naam doet vermoeden is hij gericht op stilte met geluiddempende matten en twee stille casefans. Je krijgt voor je geld een erg complete behuizing die van alle gemakken is voorzien. Zo zijn er USB 3.0-poorten en een kaartlezer voorop te vinden en zitten er verwijderbare stoffilters in. Aan de binnenkant is door de moderne indeling ruimte voor high-end onderdelen en zijn er goede kabelmanagementmogelijkheden. Lees ook onze review.
 • Voeding: Cooler Master G450M 450W

  De Cooler Master G450M is net zoals zijn grote broers modulair, stil en zeer scherp geprijsd. Met 450W kan je met gemak een mid-range of zelfs een zuinige high-end videokaart aan het systeem toevoegen.Upgrades

Een reactie op “Budgetsysteem”

 1. Tomas zegt:

  Algemeen discussiëren over deze advies-systemen kan hier. Voor gratis persoonlijk advies kun je hier terecht.