PDA

Bekijk Volledige Versie : Policy Stuffis SeriousRobin
26-10-11, 00:55
Policy Stuffis Serious
Stuffis Serious staat open voor elk onderwerp dat buiten de andere subfora valt. Al wil je een bepaald onderwerp goed grondig en serieus besproken hebben moet je zeker hier zijn. Houdt het niveau hoog.


se•ri•eus (bn.)
1 ernstig
dis•cus•si•ë•ren (onov.ww.)
1 van gedachten wisselen, een discussie voeren => bomen, discuteren, disputeren, parlementeren, redekavelen, redetwisten, twisten

Behandel iemand anders zijn mening met respect, smaken en meningen verschillen altijd wel, ga daar geen ruzie over maken.

Tevens gelden ook hier de algemene forum regels (http://forum.bouweenpc.nl/faq.php/head)

Terugkomende topics
De tag [WKDIS] staat voor wekelijkse discussie. Elke week is er weer een nieuwe [WKDIS]. Heb je een geschikt onderwerp of heb je een bepaald onderwerp dat je graag besproken wilt hebben kan je dit onderwerp via PM naar een van onzer crewleden gezonden worden. Als het onderwerp ons aanspreekt zou dit het volgende [WKDIS] onderwerp kunnen worden.

Overigens zijn jullie wel nog steeds geheel vrij om buiten de [WKDIS] topics om, serieuze topics te openen in Stuffis Serious.

In alle [WKDIS] topics zijn natuurlijk dezelfde regels als die van Stuffis Serious en de algemene regels van het forum van toepassing.

Een topic openen in Stuffis Serious
Mag ten alle tijden. Houdt alleen wel rekening met de algemene regels voor het openen van een topic:
-Voordat je een topic opent gebruik dan de search.
-Zorg dat je je topic in het juiste subforum opent.
-Zorg dat je topictitel veel over je vraag of probleem vertelt.
-Loop voor het plaatsen van je topic alles nog een laatste keer na.
-Het is niet nodig om te vragen om een slotje als je probleem is opgelost.
-Indien je een afbeelding plaatst hoor je deze zelf te verkleinen naar 640 pixels breed of minder.
Indien een topic niet aan deze eisen voldoet behoudt een moderator of admin alle recht om deze te wijzigen, sluiten of te verwijderen.

Het topic moet serieuze inhoud hebben. Geef in de SP dan ook veel informatie over het onderwerp weer zodat andere leden alvast kunnen inlezen over het onderwerp wat het niveau van de reactie weer omhoog haalt. Er wordt een mening, standpunt of fatsoenlijk argument gevraagd wanneer je reageert op een topic of wanneer je er een opent!

Reageren in Stuffis Serious
Er wordt een mening, standpunt of fatsoenlijk argument gevraagd wanneer je reageert op een topic of wanneer je er een opent!

Contact
Al wil je de moderator van dit subforum contacteren voor vragen betreffende een van deze bovengenoemde onderdelen kan dat via PM.

Verder nog...
Verder hopen wij als Crew van BeP dat je ook in dit subforum een prettige tijd mag meemaken.

Wij behouden al het recht om deze policy ten alle tijden aan te passen.