PDA

Bekijk Volledige Versie : new workstation lunaticz0r



lunaticz0r
05-07-12, 20:50
hier mijn nieuwe desktop+andere dingen :)

ff in een plaatje gezet, wat makkelijker

http://i45.tinypic.com/qwxg5z.jpg

jeffrey12
05-07-12, 21:09
Leuk systeempje;)

Hesselcandea
05-07-12, 21:19
Wowwie :D Die speakers heb ik ook :D en Jeffrey ook :D

lunaticz0r
05-07-12, 21:36
ja super speakers, wou meer halen(meer as in beter) maar die waren er niet echt voor onder de 100euro zeg maar, deze stonden mij wel aan :)

jeffrey12
05-07-12, 21:38
Huh... valt me nu pas op:D haha
Maar hebben jullie wel gewoon geluid uit alle 5 de speakers?

lunaticz0r
05-07-12, 21:40
uhh ja? hahaha als je dat niet hebt heb je wat fout gedaan :P

jeffrey12
05-07-12, 21:44
Haha hoe heb jij het dan want als ik gewoon radio via de pc doe heb ik alleen 2 speakers+subwoofer.
Of hebben jullie dat ook?

Romaantje
05-07-12, 21:44
Leuk. Heb je de CPU overgeclockt?

lunaticz0r
05-07-12, 21:52
nee denk het niet, geen ID of dat nodig is nog haha
en radio weet ik niet maar met muziek heb ik iig alle speakers aan!

jeffrey12
05-07-12, 21:54
Dat heb ik dus niet haha.
Maar eens gaan zoeken wat het probleem is;)

lunaticz0r
05-07-12, 21:55
kijk goed naar de draden! groen in groen zwart in zwart en dan de groene draad in je pc...

Richard
06-07-12, 00:52
Heb je uit alle 5 de speakers hetzelfde geluid als je er 2.1 audio in stopt?

Awesome setup! Ben je er blij mee? ;)

jeffrey12
06-07-12, 12:09
2.1 weet ik zo niet moet ik vanmiddag even proberen.
maar alles is goed aangesloten

lunaticz0r
06-07-12, 12:58
ben er zeker blij mee, enige probleem wat ik nu heb is dat ik me pc niet kan overclocken omdat mijn scherm pas signaal krijgt/beeld geeft wanneer windows op is gestart, kan dus niet in mn boot komen raar genoeg..

jeffrey12
06-07-12, 13:18
Waar heb je je beeldscherm op aan gesloten?
Videokaart of onboard?
Want dat moet kunnen.

Romaantje
06-07-12, 13:27
Gewoon heel vaak Delete drukken (bij mij dan, kan ook bijv. F10 zijn) en dan kom je wel in de BIOS. Hoor je geen piepje?

haasje
09-07-12, 09:22
lunatic heb ik ook last van: gewoon delete f12 f2 heel vaak indrukken
je komt vanzelf in BIOS

lunaticz0r
11-07-12, 22:45
doet t niet...ik kan een uur del blijven drukken etc, doet niets :( had ik ook al geprobeerd...hij zit in mn enige HDMI kabel aangesloten meer niet, naast power ofcourse