Bouweenpc Forum - Powered by vBulletin

Pagina 1 van de 5 123 ... LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 47
  1. #1
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Sun Dec 2011
    Berichten
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    BF3 loopt hele tijd vast

    Hallo,

    ik heb egt heel wat problemen met BF3 in het begin (1ste 2daagjes) ging het spel egt goed. sinds de 3de dag liep hij steeds vast. Ik heb gewacht tot een update. En hij liep nog steeds vast. Dat is echt ombetand. Ik moet steeds pc herstarten.


    Wat kan ik hier aan doen?

    alvast bedankt!

  2. #2
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.490
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    Hier moeten we natuurlijk wat meer voor weten:
    - Krijg je een foutmelding? Zo ja, welke?
    - Hardware specs?
    - Online/offline? Of bij beide?
    - Videokaart drivers up-to-date?
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  3. #3
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Sun Dec 2011
    Berichten
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Geen foutmeldingen.

    Waar kan ik hardware specs vinden?

    Is bij beide

    Videokaart drivers up-to-date? waar kan ik vinden?

    ben niet egt goet met drivers en soort dingen

  4. #4
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.490
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    Wat gaat er dan wel precies fout? Freezed het hele scherm dan ofzo?

    Wat voor systeem heb je, dus wat voor videokaart, processor, moederbord, enzovoort. Kan je op de kassabon vinden van je systeeem :P die is wel het meest volledig.
    Andere optie onder Windows 7:
    Start > configuratiescherm > hardware en geluiden > apparaatbeheer.
    Dan vooral onder 'beeldschermadapter' en 'processors'

    Drivers moet je goed up-to-date hebben! Ik weet echter niet welke videokaart je hebt, en dat heb ik nodig om de driver voor je op te zoeken.
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  5. The Following User Says Thank You to Richard For This Useful Post:

    Fendtkiller (11-12-11)

  6. #5
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Sun Dec 2011
    Berichten
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Intel(R) Core(TM)2 CPU Q6600 @ 2.40 Gh

    NVIDIA GeForce GTX 260

  7. #6
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.490
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    Oke, dan raad ik je aan eerst de drivers up te daten: http://uk.geforce.com/drivers
    Kies hier voor:
    > Geforce
    > Geforce 200 series
    > Geforce GTX260
    > Je besturingssysteem (Win7: start - rechtermuisknop computer - eigenschappen - type besturingssysteem als je wilt weten of je 32-bit (x86) of 64-bit (x64) hebt.)
    > Taal (geen NL staat er tussen, English (UK) is goed).

    Start search.

    Vervolgens Agree and Download, en installeren alles.

    Ik heb het nog even nagezocht, en er zijn meerdere problemen met BF3 en een GTX 2xx kaart

    Als die driver de problemen niet oplost, zou je de beta driver eens kunnen proberen.
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  8. #7
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Sun Dec 2011
    Berichten
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Bedankt voor de info!

    ik ga hem nu dawloaden en dan eens testen. Hoopelijk werkt het dan. Zou het ook helpen een iets betere kaart te kopen?

    Mvg

  9. #8
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.490
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    Ik gok erop dat de problemen komen door de slechte ondersteuning voor 2xx Nvidia kaarten icm BF3. Een nieuwe videokaart zou dat oplossen ja... krijg je ook meteen een hogere framerate :P kost je wel wat centjes :P

    Als het niet is opgelost na beide drivers, wil ik je toch vragen of je de kassabon oid opzoekt, waar in staat wat voor voeding je hebt, en wat voor moederbord en dergelijke.

    Hoop iig dat hij het zo al doet
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  10. #9
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Sun Dec 2011
    Berichten
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hij doet het!!

    bedankt!!

    ik heb nu hele tijd kunnen spelen zonder problemen :-)

  11. #10
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Sun Dec 2011
    Berichten
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ik speel ongeveer 3uur zonderproblemen opepens heel wat lagg. niet normaal. en dan opeens weer gedaan :-(


    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Richard Bekijk Berichten
    Ik gok erop dat de problemen komen door de slechte ondersteuning voor 2xx Nvidia kaarten icm BF3. Een nieuwe videokaart zou dat oplossen ja... krijg je ook meteen een hogere framerate :P kost je wel wat centjes :P

    Als het niet is opgelost na beide drivers, wil ik je toch vragen of je de kassabon oid opzoekt, waar in staat wat voor voeding je hebt, en wat voor moederbord en dergelijke.

    Hoop iig dat hij het zo al doet

Gelijkaardige Onderwerpen

  1. Vul even in als je tijd hebt
    Door ryan800 in forum Internet Algemeen
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 12-03-13, 21:52
  2. Pc loopt elke keer vast
    Door Stap in forum Software & Besturingssystemen
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 17-10-12, 23:34
  3. Bouweenpc.nl tijd
    Door Rick5000 in forum Opmerkingen, klachten en bugs
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 24-07-12, 17:58
  4. Bf3 pc loopt vast
    Door marco in forum Games
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 01-01-12, 08:20
  5. laptop loopt vast bij opstarten
    Door Vanlierde in forum Software & Besturingssystemen
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 05-12-11, 08:28

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •