Hallo lezer,

Introductie:
Na enig nadenken en het zien van al het moois in PC modland viel mijn smaak een keer op iets anders dan een gewone PC met een gewone Case. Na mijn "Obsidian Carnage" en de kleine aanpassing voor "Lil'lian" heb ik voldoende ervaring voor mezelf verkregen om deze volgende stap te wagen.


Inspiratie:
Ik ben geïnspireerd door de oude Retro look en ik wil graag het oude weer terug brengen in de toekomst. Maar dan in een natuurlijk in een ander jasje. Het is zonde om dit soort erfgoed te laten vergaan of om dit voor altijd te laten stofhappen.
Ik zocht naar iets ouds, iets moois, en net groot genoeg om een PC van te maken.

Omdat ik zelf, het oude en nostalgische zo mooi vind, zal ik het in mijn build ook herbergen. Met uiteraard nieuwe aanpassingen die nodig zijn om hiervan een PC te maken. Hierbij zal ik de normale vorm in ere houden.

Het Project:
Het is niet een project dat ik in een sprint wil afmaken. Het wordt ook een restauratie proces. Hier ga ik flink de tijd voor nemen, dit moet gewoon perfect zijn.

Aangezien ik binnenkort ga verhuizen zal ik deze build pas gaan maken nadat ik in het nieuwe huis zit. Maar het idee staat alvast op papier en ik hoop dat ik vele lezers krijg voor deze, toch wel wat speciale build.

En hierop hebben jullie gewacht, de foto. Het is niet de orginele foto. Die zal ik natuurlijk zo snel mogelijk maken. Maar dit wordt dus mijn nieuwe ITX build met voor nu de projectnaam: "1949"

Hopelijk kan ik een stukje geschiedenis met jullie delen.


De BX480A is een lage midden-klasse radio in een bakelieten behuizing. Deze radio kostte in 1949 maar liefst ƒ260,-

Heb even de tijd genomen om een paar mooie foto's te schieten.
Deze zijn geschoten met mijn Canon 1000D. Hieronder het resultaat van de "BX480A" in originele staat.Hopelijk vonden jullie het mooi. Toch wel weer 63 jaar oud!