Bouweenpc Forum - Powered by vBulletin

Pagina 7 van de 13 EersteEerste ... 56789 ... LaatsteLaatste
Resultaten 61 tot 70 van de 125
  1. #61
    The Logical Thinker Romaantje's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.050
    Thanks
    65
    Thanked 190 Times in 186 Posts
    Starter, deze is bedoelt voor OEM netbooks. Geen Areo ect. Alleen 32-bit.

    bron
    AMD Phenom II x3 B55 4105MHz | HTC Desire (Bravo) - Paranoid Android V3.56, Android 4.2.2

  2. #62
    Spammer
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    257
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    Wat ik daarmee bedoel is dat je hebt bij de windows xp edition toen ene geripte versie van iemand, die bestond uit minder dan 400 MB. En die liep enorm goed. Geen andere zooi bij de installatie dan puur alleen OS.
    Heb wel een windows 7 ultimate lite versie gevonden, maar die zijn corrupt. Want die missen dan vaak weer een of andere atii files waardoor je geen SP 1 kan installeren. ( het gedeelte wat geupdate kan worden, niet helemaal dus)

    En de laptop heeft 4 GB geheugen, dus 64 bit moet het sowieso zijn.



    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Richard Bekijk Berichten
    1. Oude drivers eraf
    2. Nieuwe kaarten erin bouwen, PEG kabels aansluiten en SLI bridge
    3. Nieuwe drivers erop
    4. Opnieuw opstarten
    5. SLI activeren, kan in het NVIDIA config scherm.

    Dat moet goed gaan.

    Hoe bedoel je dat? Ultimate is niet zwaarder dan Home Premium hoor, je hebt enkel meer opties (die je waarschijnlijk niet gebruikt). Bij een zwakke laptop kan je het beste Windows XP, of als je dat niet wilt was ik voor Windows 7 x86 (32-bit) gegaan. Dat is net iets lichter.
    Windows Update zijn ook altijd wat zwaarder. Daarom altijd direct Service Pack 1 installeren, dan heb je die er gelijk bij.

    Verder heb je ook Windows 7 Starter, maar ik weet niet of je daar zo aan kan komen. En ook niet wat daar zoveel minder aan is dan Windows 7 Home Premium.

  3. #63
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.494
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    Ik ben dit tegengekomen: http://www.msfn.org/board/topic/1377...4-bit-updated/

    De tekst spreekt voor zich, op eigen risico en dergelijke. Of het echt beter is weet ik niet, ik heb dit ook noot zelf gebruikt. Weet niks van een 'Windows 7 Lite' verder. Als je 'm vind, hoor ik het graag!
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  4. #64
    Administrator Tomas's Avatar
    Ingeschreven
    Sun Oct 2011
    Berichten
    2.796
    Thanks
    168
    Thanked 331 Times in 304 Posts
    Dat zijn geen officiële versies van Microsoft. Amateurs pakken een ISO van Windows 7 Starter en wissen gewoon een aantal bestanden (waarvan zij denken dat) die niet nodig zijn. Dit kan voor problemen zorgen met drivers, het installeren van programma's, updates en soms zit er zelfs een verborgen virus in het OS. Ik denk dat je met msconfig doorlopen al een stuk verder komt dan je nu bent .
    Voor bedankjes hebben we de Thanks-knop.

  5. #65
    Spammer
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    257
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    Jeej weer een vraag.
    Iemand bekend bij deze vagen bug van messenger installatie ?
    Ik vertrouw het namelijk niet dus heb hem weer verwijderd.
    Want ziet er wel erg vaag uit. Verder heb ik deze vorm van beeld bij vensters nergens anders dan alleen bij het login scherm van msn.
    Hopelijk kan iemand me hierbij verder helpen.
    Want ik vindt nergens een fatsoenlijken versie van msn zonder dit probleem.



  6. #66
    Administrator Tomas's Avatar
    Ingeschreven
    Sun Oct 2011
    Berichten
    2.796
    Thanks
    168
    Thanked 331 Times in 304 Posts
    Heb je een AMD-kaart? Probeer dan dit eens:
    I assume you have an AMD card, go to catalyst go to gaming tab, then 3D application settings and in anti-aliasing disable "Morphological filtering".
    Als dat niet werkt, loop dan even deze links door:
    http://www.pchelpforum.com/xf/thread...rograms.98977/
    http://www.sevenforums.com/software/...ten-issue.html
    Voor bedankjes hebben we de Thanks-knop.

  7. #67
    Spammer
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    257
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 9 Posts
    Ja het werkte, lag inderdaad aan de 3D instellingen. Bleh moet ik dat steeds gaan switchen puur alleen voor me msn & BF 3 beiden werkend te houden.
    Maar goed nu heb i knog een probleem >_<
    Ik krijg het niet voor mekaar via de instellingen van me windows media player via alle 5 me boxen + 1 bas boxs te laten afspelen. Als ik via internet filmpjes kijk of radio luister doet die het wel gewoon.
    En de instellingen van me media player staan bij luidsprekers op de goeie audioapparaat geselecteerd. En toch doet die het niet
    Zijn er nog meer opties hoe ik dit kan instellen ?

  8. #68
    The Logical Thinker Romaantje's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.050
    Thanks
    65
    Thanked 190 Times in 186 Posts
    Hebben jullie de laatste tijd ook problemen met Chrome die soms niet goed werkt?
    Bijvoorbeeld dat ik 2 schuifbalken komen en 1 is nutteloos en kan ik niet gebruiken. Of als in bij nieuwe tab op een bladwijzer klik dat ik die balk nog ziet staat tenzij als ik herlaad of een link klik.
    Soms heb ik ook wel eens dat ik opeens een balk onderaan het scherm krijg (in Chrome). Hier kan ik helemaal niks mee, ook geen rechtermuisknop. Dit heb ik bij verschillende sites. Dus af en toe ook hier, maar ook bij youtube.

    UPDATE:
    Zo ziet zo'n balk eruit, vaak verdwijnt het weer na een paar pagina's verder.
    Laatst gewijzigd door Romaantje; 04-09-12 om 20:00.
    AMD Phenom II x3 B55 4105MHz | HTC Desire (Bravo) - Paranoid Android V3.56, Android 4.2.2

  9. #69
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.494
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    Chrome is de laatste twee versies ook bij mij aan het buggen. Scherm schaalt raar als ik 't verklein, of knoppen moet ik 20 pixels naar rechts indrukken.

    Draai nu op m'n laptop de bèta, 22.0.1229.26 beta-m, en hier heb ik geen problemen
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  10. The Following User Says Thank You to Richard For This Useful Post:

    Romaantje (05-09-12)

  11. #70
    The Logical Thinker Romaantje's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.050
    Thanks
    65
    Thanked 190 Times in 186 Posts
    Oke, ik heb het gedownload. Mijn zus had ook problemen met dat je met de muis een stukje naar rechts met om op iets te drukken.

    Even kijken als ik hiermee geen problemen mee heb.
    AMD Phenom II x3 B55 4105MHz | HTC Desire (Bravo) - Paranoid Android V3.56, Android 4.2.2

Gelijkaardige Onderwerpen

  1. KLEINE Vraagjes - O&C
    Door Robin in forum Overclocking & Cooling
    Reacties: 128
    Laatste bericht: 08-05-14, 23:39
  2. KLEINE Vraagjes - Opslagmedia
    Door Robin in forum Hardware
    Reacties: 104
    Laatste bericht: 22-11-13, 15:54
  3. Kleine vraagjes nieuwe PC
    Door JoostD in forum Hardware
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 18-11-12, 13:31
  4. KLEINE Vraagjes - Games
    Door Richard in forum Games
    Reacties: 27
    Laatste bericht: 22-08-12, 11:51
  5. Policy Software & Besturingssystemen
    Door Robin in forum Software & Besturingssystemen
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 26-10-11, 00:51

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •