Bouweenpc Forum - Powered by vBulletin

Pagina 3 van de 6 EersteEerste 12345 ... LaatsteLaatste
Resultaten 21 tot 30 van de 51
  1. #21
    Old Skool Snowmiss's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    380
    Thanks
    12
    Thanked 39 Times in 33 Posts
    OT misschien wat betreft troubleshoot, maar ik kwam net deze tegen.
    Ik weet te weinig van MS Windows, om hier iets zinnigs over te zeggen.

  2. #22
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.490
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    Probeer sowieso nogmaals te verzilveren. Kan nooit kwaad.

    Kan je wel in Battlelog komen?
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  3. #23
    BAM
    Ingeschreven
    Fri Oct 2011
    Berichten
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mensen die goedkoop een Key willen
    Russische keys kan je hier ook gebruiken alleen moet je alleen even engels downloaden en in je games files zetten.

    G2play.net

    - Battlefield 3 RU + Language Changer (Region Free) EA Origin Key - 22.99 EUR - save 54%!
    - Battlefield 3 Limited RU + Language Changer (Region Free) EA Origin Key - 33.99 EUR - save 43%!

  4. #24
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Mon Oct 2011
    Berichten
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    verzilveren wil niet. dan krijg ik wel me eigen inlog naam te zien.
    Ik ben hem nu opnieuw aan het installeren.
    battlelog kon ik niet in komen.

    Ea hulp is dat nederlands of engels??? mijn engels is niet zo best.

    En trouwens boven mijn origin staat:" Origin-Beta
    Laatst gewijzigd door bornijkerkerveen; 01-11-11 om 17:54. Reden: v

  5. #25
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.490
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    EA hulp is in het Engels :P

    Je moet inderdaad de nieuwste origin hebben, versie 8.3.1.9 - die versie moet je hebben om 'm te kunnen spelen. (tandwiel > over)
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  6. #26
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Mon Oct 2011
    Berichten
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ik heb dus de nieuwste versie maar hij doet nog niks

  7. #27
    Moderator Richard's Avatar
    Ingeschreven
    Wed Oct 2011
    Berichten
    2.490
    Thanks
    125
    Thanked 270 Times in 245 Posts
    Dan raad ik je aan om contact op te nemen met EA: support.ea.com/chat
    Vaio Pro 13/Core i5/256GB PCI-e SSD | Phenom II X6/HD7950/Crucial M4 | Nexus 5
    Voor bedankjes hebben we een knop

  8. #28
    Nieuweling
    Ingeschreven
    Mon Oct 2011
    Berichten
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    kan iemand mee kijken via teamviewer misschien doe ik zelf wat verkeerd.??

  9. #29
    Veteraan Lakigucci's Avatar
    Ingeschreven
    Thu Oct 2011
    Berichten
    215
    Thanks
    24
    Thanked 34 Times in 20 Posts
    1. Game al opnieuw geinstalleerd?
    2. Nieuwste grafische drivers? evt. Beta drivers proberen.
    3. Probeer andere browsers: Firefox/Internet explorer ipv Chrome.
    4. Zet Antivirus uit.

    5. 1. Ga naar je installatie folder: "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3"
    Verander je game map naam naar: "C:\Program Files (x86)\Origin Games\BF3"
    2. Ga naar het register en verander hier ook de mapnaam naar BF3 ipv Battlefield 3:
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\E A GAMES\Battlefield 3.
    Pas hier de "installdir" en "GDFbinairy" aan naar de nieuwe mapnaam.
    Laatst gewijzigd door Lakigucci; 12-11-11 om 00:32.
    | [email protected] | HD7970OC @1050/6000Mhz | SSD C830 256gb | 8Gb 1600Mhz Mem | 3x LG IPS231P |

  10. #30
    Veteraan Lakigucci's Avatar
    Ingeschreven
    Thu Oct 2011
    Berichten
    215
    Thanks
    24
    Thanked 34 Times in 20 Posts
    @bornijkerkerveen

    Nadat ik je youtube filmpje nogeens had bekenen zag ik dat je nog de Origin Beta gebruikt. Deze moet je updaten anders doet BF3 het inderdaad niet nee. Hieronder jou screenshot en de oplossing.



    Dit moet je oplossing zijn:

    Follow these steps in order to download the new version:

    1. In Origin, click the Options menu (cog wheel), Settings, General tab.
    2. Scroll down to the "Origin Pre-Release Participation" option and
    3. Check the box labeled "Update to the pre-release version if available" and click Done (Screenshot below).
    4. Click the Origin Options menu again and select Exit. You must completely exit Origin to get the update.
    5. Launch Origin and you should see the option to install Version 8.3.7

    Laatst gewijzigd door Lakigucci; 14-11-11 om 08:51.
    | [email protected] | HD7970OC @1050/6000Mhz | SSD C830 256gb | 8Gb 1600Mhz Mem | 3x LG IPS231P |

Gelijkaardige Onderwerpen

  1. [UPG] [500] Battlefield 4
    Door Phd in forum Nieuw Systeem
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 10-10-13, 19:02
  2. [UPG] [800] Robert Battlefield 4
    Door robertos in forum Nieuw Systeem
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 09-10-13, 18:04
  3. FPS drops in Battlefield 3
    Door t0b1as in forum Hardware
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 30-03-13, 23:13
  4. Battlefield 3 op linux met virtual machine.
    Door ryan800 in forum Games
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 17-04-12, 09:43
  5. [new][700] Battlefield systeem
    Door Phd in forum Nieuw Systeem
    Reacties: 20
    Laatste bericht: 02-11-11, 23:11

Forum Rechten

  • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
  • Je mag geen reacties plaatsen
  • Je mag geen bijlagen toevoegen
  • Je mag jouw berichten niet wijzigen
  •