Hoe activeer je CUDA op niet-gecertificeerde videokaarten in Adobe Premiere Pro?

Tomas 27 april 2012 1 Bron:

Voordat je begint

Eerstens even een korte uitleg over die Mercury Engine. Standaard maakt deze renderengine alleen gebruik van de processor – in de instellingen van Premiere Pro te vinden als ‘Software Only’ – maar als de engine ook gebruikmaakt van de GPU, noemt Adobe dat ‘GPU Acceleration’.

Daarnaast is het handig om ‘Maximum Render Quality’ ingeschakeld te hebben. Als je videokaart niet wordt gebruikt bij het renderen, staat dat standaard uit. Dat is jammer, want de kwaliteit gaat flink omhoog als je rendert met die optie aan. Dat kun je doen via het menu Sequence> Sequence Settings.

Download altijd de recentste drivers voor je videokaart, via de officiële site van NVIDIA. Over updates gesproken, bij elke update van Premiere Pro wordt het tekstbestandje dat we gaan wijzigen overschreven. Je moet deze wijziging dan opnieuw doen.

Voordat we klachten gaan krijgen – de GPU rendert in de ‘GPU Acceleration’-modus lang niet alles! Zo wordt het decoderen van video’s, het toepassen van effecten die niet compatible zijn met Mercury Engine en het werk van de meeste plug-ins gewoon aan de CPU overgelaten. Het belangrijkste blijft dus dat je een snelle processor hebt.

Pagina's: 1 2 3 4 5

1 reactie »

 1. london property news 22 april 2014 at 19:54 - Reply

  And we can help you do this. We need to get a couple of years ago said,
  oh, Japan as well. Managing director of buying agents, Karelia
  uk property news Scott-Daniels states that the official figures that have been investing in property.
  That s really important that you put a structure, a strategy in
  place, a plan, and follow that plan.

Laat een reactie achter »