Alleen EVGA komt met aangepaste GTX 680′s

Tomas 22 maart 2012 1 Bron: EVGA (persbericht)
Het overzicht van NVIDIA GeForce GTX 680′s van partners valt dit keer flink tegen. EVGA is de enige fabrikant die met eigen varianten van de GTX 680 komt. Naast een referentiekaart komt EVGA ook met een Superclocked-versie, een Superclocked-versie met een Signature-koeler en een Superclocked-versie met een Signature 2-koeler. Van die laatste hebben we nog geen foto’s, maar volgens EVGA gaat het om een dual-fan-koeler.

En dan zijn we nog niet klaar, want EVGA heeft ook nog twee For The Win Editions klaarstaan. De klokfrequenties daarvan zijn nog onbekend, maar we kunnen wel al melden dat de FTW-kaarten een Signature-koeler met één fan zullen gebruiken. Dan volgt de Classfied-editie, de extreme kaart van EVGA, maar veel verder dan een ‘Coming Soon…’-afbeelding komen we niet. Wel werkt EVGA aan een Hydro Copper-waterkoelingmodel van de GTX 680, zoals je ‘m ziet op de onderste foto, en een Classified-versie daarvan. Die krijgt dan uiteraard hogere kloks, 4GB GDDR5-geheugen, twee achtpins-stroomconnectors en een 14-fasen stroomvoorziening.

Toch is ook alleen de referentiekaart van de GTX 680 van EVGA per direct verkrijgbaar. De andere kaarten kunnen we wel binnenkort verwachten.

Een reactie op “Alleen EVGA komt met aangepaste GTX 680′s”

  1. SeaDragonST zegt:

    Vet, EVGA maakt ook hele leuke kaarten. GTX GTX680 all the way! :3

Geef een reactie