GTX 660 opgedoken in Acer-desktop

Mid-end kaart ligt eigenlijk al in de winkel

Richard 5 augustus 2012 1 Bron: WCCFtech
Weet je het nog? Twee maanden geleden wisten we jullie te vertellen dat er een Acer Predator op komst was met een GTX 660. Deze informatie blijkt waar te zijn, er is een foto van de doos van het desbetreffende systeem opgedoken.

Het gaat dus om de GTX 660, zonder het Ti-achtervoegsel. Over die kaart zijn we al enkele geruchten tegengekomen, al lijkt die informatie niet helemaal correct te zijn. Op de doos valt namelijk te lezen dat de videokaart over 1,5 GB videogeheugen beschikt, in plaats van de 2 GB die we eerder zagen, maar er kunnen ook verschillende varianten (bv. voor OEM‘s) zijn.

Verder zien we weinig informatie over het systeem. De prijs is bijvoorbeeld onbekend. Wel zien we het logo van de Olympische Spelen op de doos staan, wat waarschijnlijk betekent dat het systeem zeer binnenkort beschikbaar is, gezien dat de Spelen nu bezig zijn. De kans is vrij groot dat de GTX 660 dus tegelijk met de GTX 660 Ti zal verschijnen, maar nogmaals, dat is speculatie. Waarschijnlijk horen we daar meer over binnen enkele dagen.

Ook over de rest van de specs van de Acer Predator zien we weinig info. De processor is onbekend, maar we weten wel dat het systeem over 16 GB DDR3 beschikt en over een harddisk van 1 TB. Ook zit er een blu-ray brander in die 3D ondersteund.

Een reactie op “GTX 660 opgedoken in Acer-desktop”

  1. AFK.MPEG zegt:

    Zeer mooie kast, beteje jammer dan de Nvidia kaart maar verder zou ik die kast wel willen hebben.

Geef een reactie