Nieuwe fulltower-behuizing van Lian Li

Met de voeding aan de voorkant

Tomas 25 juni 2012 3 Bron: Lian Li
Lian Li heeft een nieuwe fulltower voor EATX-moederborden uitgebracht. De behuizing valt direct op doordat de voeding aan de voorkant van de case wordt geplaats. De PC-V750 is 44 cm hoog en daarmee minder hoog dan de meeste andere EATX-kasten.

Er passen maximaal zes 3,5″-harddisks in de behuizing. Die zijn hotswappable. Op de bodem is er nog een 2,5″-slot. Twee extra 2,5″-SSD’s kunnen worden geplaatst nadat je twee van de zes 3,5″-drivebays hebt verwijderd. Daarnaast past er nog een 3,5″-HDD in de 5,25″-bay, die normaal voor DVD-branders wordt gebruikt.

Onder de harde schijven plaats je je voeding. Vanaf die plek kun je je kabels eenvoudig naar de achterkant van de behuizing leiden. Onder de PSU zit een ventilatiegat met een uitneembaar stoffilter.

Ook aan koeling heeft Lian Li gedacht. Er worden vijf fans meegeleverd: twee 120 mm-fans aan de voorkant, twee 12 cm-ventilatoren aan de bovenkant en één 120 mm-outtakefan. Je kunt waterkoeling gebruiken via de twee met rubber afgewerkte gaatjes.

De kast, die op aluminium voetjes staat, beschikt op het frontpanel over twee USB 3.0-poorten, één USB 2.0-aansluiting, één eSATA-connector en de gebruikelijke audioconnectors. Naast een zilveren en een zwarte variant, is er ook een versie met een zwartgespoten binnenwerk en een sidewindow. We hebben nog geen details over de prijzen.3 reacties op “Nieuwe fulltower-behuizing van Lian Li”

 1. petersteenb zegt:

  Nog geen details over de prijzen, nou, ik zeg boven de 300 eurie, let maar op!

  Wel een mooi ding….

 2. Romaantje zegt:

  Wat doen al die gaten in de backplate, volgensmij heeft iemand er met een luchtbuks op staan schieten :D
  Voeding aan de voorkant, heeft dat nog verdere voordelen?
  Verder een mooie strakke kast.

Geef een reactie