Point of View GTX 680 Beast gelanceerd

Ook watergekoelde versie, 4GB-variant en GTX 670 Beast op komst

Tomas 9 juli 2012 0 Bron: Point of View/TGT persbericht
Het Nederlandse Point of View heeft de Beast-versie van de NVIDIA GeForce GTX 680 officieel op de markt gebracht. De GPU loopt standaard op 1.162MHz, terwijl de boostklok op 1.228MHz is ingesteld. Daarmee is het de hoogst geklokte verkrijgbare GTX 680.

Op de videokaart zit een flinke tweeslotskoeler met drie fans, die de kaart in combinatie met een backplate koel en stabiel moet houden. Fudzilla is goede vriendjes met Point of View en mocht dan ook de eerste review verzorgen, waaruit bleek dat de koeler erg goed koelt (71 graden onder belasting) en daarnaast ook nog eens ‘bijna onhoorbaar’ was.

Je sluit de GTX 680 Beast aan via één zespins en één achtpins stroomconnector. Hij poept de gerenderde beelden uit via twee DVI-poorten, een HDMI-aansluiting en een DisplayPort. De Point of View/TGT GeForce GTX 680 Beast kost 560 euro inclusief BTW en is bij de eerste webshops al te koop.

In de webshop van TGT zien we ook een watergekoelde GTX 680 Beast en een versie met 4GB GDDR5-geheugen in plaats van twee, maar net als de op de website staande GTX 670 Beast zijn die nog niet officieel aangekondigd en derhalve ook niet verkrijgbaar.

Geef een reactie