Sharkoon komt met budget-gametoetsenbord

Veel features voor weinig geld

Richard 24 juni 2012 0 Bron: Sharkoon
Gaming kan een dure hobby zijn, maar dat hoeft niet, zo bewijst Sharkoon maar weer. Met een de Skiller, uitgerust met features voor gamers, wil Sharkoon de consument aanspreken die geen vele tientallen euro’s uit wil geven aan een toetsenbord.

Dat betekent niet dat Sharkoon heeft bezuinigd op features, want daarvan zijn er toch redelijk wat aanwezig. Zo bevat de software de mogelijkheid om tien verschillende macroprofielen in te stellen. Ook worden er speciale blauwe toetsen met rubberen coating meegeleverd om de meest gebruikte knoppen een andere kleur te geven. De ‘rollover’-functie moet ervoor zorgen dat je tot achttien knoppen tegelijkertijd in kunt drukken zonder dat er eentje verloren gaat, iets dat veel andere toetsenborden niet kunnen en vaak keyboard ghosting wordt genoemd. Het Sharkoon-logo wordt verlicht door een LED, de toetsen zelf overigens niet.

Het toetsenbord beschikt over 127 knoppen, waarvan twintig mediatoetsen. Het gewicht bedraagt 603 gram en het toetsenbord wordt aangesloten via een 1,5 meter lange USB-kabel. Binnenkort zal de Skiller beschikbaar komen voor een adviesprijs van € 14,99.

Geef een reactie