Upgrade naar Windows 8 Pro voor $40

Normaal $70

Richard 3 juli 2012 1 Bron: Windows Blog
Voor een bedrag van $39,99 kun je upgraden naar Windows 8 Pro, het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Het is mogelijk om te upgraden vanaf Windows XP, Vista en 7. Dat maakte Microsoft vandaag bekend.

Voor iets minder dan 40 dollar kan iedere hedendaagse Windows-installatie worden geüpgradet naar versie 8 van het besturingssysteem. En dan niet naar de standaardversie, maar naar de Pro-editie. Ook kan er daarna gratis een installatie van Windows Media Center worden toegevoegd, iets dat normaal geld kost.

Bij de upgrade vanaf Windows 7 worden bestanden, instellingen en programma’s meegenomen. Bij Vista gaat het enkel om instellingen en bestanden en bij XP worden enkel de bestanden meegenomen. Een schone installatie, meestal de snelste oplossing, is natuurlijk ook mogelijk.

Wie de upgrade aanschaft krijgt eerst te maken met de Upgrade Assistent, die van tevoren bekijkt welke hard- en software wel of niet gaat werken op je nieuwe OS. Ook helpt het programmaatje met je download.

De actie loopt tot 31 januari 2013. Of de actie ook in Nederland beschikbaar komt is onbekend. Windows 8 zal ‘los’ $69,99 gaan kosten.

Een reactie op “Upgrade naar Windows 8 Pro voor $40”

  1. R. zegt:

    Van wat ik begrepen heb, is de prijs voor de losse versie ook een actieprijs.

    ”If you prefer to shop at a local store, a packaged DVD version of the upgrade to Windows 8 Pro will be available for $69.99 during this promotion.

    This upgrade promotion for Windows 8 Pro both online and at retail runs through January 31st, 2013.”

    In dit artikel wordt de suggestie gewekt dat de ca. 70 dollar een vaste prijs is.

Geef een reactie