Samsung Galaxy Note II op 15 augustus

Met 5,5"-scherm en quad-coreprocessor op 1,6GHz

Tomas 23 juli 2012 0 Bron: BGR
Volgens BGR wordt de Samsung Galaxy Note II op 15 augustus gelanceerd. Afgelopen vrijdag verzond de van-alles-en-nog-wat-fabrikant een uitnodiging naar een select groepje pers over een ‘grootse lancering’ van een nieuw Galaxy-device. Bronnen zouden hebben bevestigd dat het om de Note II gaat.

De tweede versie van de Galaxy Note zou een 5,5″-scherm hebben, iets groter dan de huidige Note. In de smartphone zit waarschijnlijk dezelfde Exynos 4 Quad-processor als in de Galaxy S II, maar dan geklokt op 1,6GHz. Dat is 200MHz hoger.

Het ligt voor de hand dat de Note II Android 4.1 Jelly Bean voorgeïnstalleerd zal hebben. De Galaxy Note, die aanvankelijk werd gezien als een te grote smartphone en een te kleine tablet in één, was een onverwacht verkoopsucces. Tussen zijn lancering in oktober 2011 en begin juni dit jaar gingen er ruim 7 miljoen exemplaren over de toonbank. In maart lag dit getal nog op 5 miljoen stuks.

We wachten ook nog steeds op de Samsung Galaxy Note 10.1, de nieuwe 10,1″-tablet met een (mogelijk dezelfde als in de Note II) quad-coreprocessor en een meegeleverde stylus. Die is opbergbaar in de tablet zelf.

Geef een reactie