Meer screenshots Office 15 uitgelekt

Tomas 24 april 2012 2 Bron: Winsupersite
Hoewel de officiële bètaversie pas in juni publiekelijk zal worden, zijn er gisteravond al een aantal screenshots uitgelekt door Paul Thurrott, een bekende naam uit de Microsoft-wereld die tegenwoordig een wekelijkse podcast samen met een ZDNet-journalist en boeken over software maakt. We hebben het natuurlijk over Office 15, zoals de codenaam luidt, de volgende versie van Microsoft Office.

We zien overall een meer Metro-achtige interface, maar de functies zijn tot nu toe nog grotendeels gelijk aan die van Office 2010. Wel is de software veel meer geïntegreerd in Windows Live en andere sociale netwerken. Nieuw is de zogenaamde reading mode, die je ziet op de onderste screenshot.

Microsoft kondigde eerder aan Agaves, webextensies, in te bouwen in Office 15. De plug-ins kunnen worden gedownload via de Office Marketplace en ook worden gebruikt als je gebruikmaakt van de web-apps. Eerder deze maand lekte er een soort previewfilmpje voor Office 15 uit, dat mogelijk gebruikt zal worden bij de launch van de publieke bèta in juni.

2 reacties op “Meer screenshots Office 15 uitgelekt”

 1. jeffrey12 zegt:

  Als je het menu aan de linker kant ziet doet me denken aan windows 8 style….

  • Romaantje zegt:

   Daarvoor is het ook ;)
   Ik zie eigenlijk verder ook niet zo heel veel veranderingen in vergelijking met de vorige 2010. Behavle de metro… :(

Geef een reactie