Publieke bèta Office 2013 volgende week

Ontwikkeling openbare previewversie is afgerond

Tomas 28 juni 2012 1 Bron: Bouweenpc.nl
Uit anonieme bronnen heeft Bouweenpc.nl vernomen dat de publieke bètaversie van Microsoft Office 2013 in de loop van volgende week wordt uitgebracht. Dat baseert onze bron op interne ontwikkelaarsinformatie; de ontwikkeling van de ‘Office 2013 Preview’ is deze week afgerond.

Op de onderstaande roadmap, die al eerder uitlekte, zie je dat de bèta van Office 15 voor de zomer van 2012 gepland stond. Met deze temperaturen mogen we wel zeggen dat de zomer is aangebroken, dus een release volgende week is niet gek. In het eerste kwartaal komt de final van Office 2013 officieel uit.

Er is al veel informatie over de nieuwigheden in Office 2013, dat wordt ontwikkeld onder codenaam Office 15. Zo lekte uit dat er verregaande SkyDrive-integratie, een leesmodus en webextensies komen. Die kun je downloaden via de Office Marketplace of gebruiken via de web-apps, die ook Office 2010 Starter vervangen. Dat was een gratis Office-versie met uitgeklede versies van Excel en Word.

Een reactie op “Publieke bèta Office 2013 volgende week”

  1. […] de um ponto do documento, para que o arquivo seja aberto ali na próxima leitura. O site holandês Bouweenpc afirma que a versão beta do Office 2013 deve estar disponível para download na semana que vem. A […]

Geef een reactie