Windows 8 RTM signed-off: het is af!

Microsoft bevestigt: Build 9200 is dé final

Tomas 1 augustus 2012 4 Bron: Building Windows 8-blog
Zojuist bereikte ons het bericht dat build 9200 als RTM-versie van Windows 8 is bestempeld. Dat betekent dat het besturingssysteem dat vanaf 26 oktober wordt verkocht nu helemaal af is. Na drie publieke testversies, vooral in het begin een aantal uitgelekte builds en onze artikelenreeks Windows 8: op weg naar RTM, is het eindelijk zover.

Nu de build af is, wordt ‘ie gedeeld met alle Microsoft-partners. Nog deze maand, op 15 augustus, krijgen MSDN- en TechNet-gebruikers er toegang tot. Voor die tijd zal vast iemand de build uitlekken, maar tot nu toe zijn er alleen neppe torrents onder de naam 9200.16384.win8_rtm.120725-1247 opgedoken.

4 reacties op “Windows 8 RTM signed-off: het is af!”

 1. peter zegt:

  hoe is gelekt installeer ik heb op mijn vritual pc en als ik het leuk vind dan op mijn usb met 32gb
  effe een vraag kan hij dan mijn harddisk nog zien dan?

  • Tomas zegt:

   Windows 8 RTM is nog niet uitgelekt. De Release Preview is wel al beschikbaar. Bij een dual-boot kunnen al je besturingssystemen gewoon je HDD’s zien.

   • peter zegt:

    het is geen dualboot maar usb stick van 32 gb
    toch das toch geen dualboot dan?
    maar oke ik weet dat hij nog niet uitgelekt is maar als hij wordt uitgelekt dan instaleer ik hem op usb;)

    • Tomas zegt:

     Als je ‘m installeert op je USB-stick, heb je gewoon een dual-boot met als enige bijzonderheid dat één van de twee besturingssystemen via USB beschikbaar is. Installeren vanaf je USB-stick (dus de installatiebestanden erop zetten) is natuurlijk geen dual-boot.

Geef een reactie