Reviews »

Club3D R9 285 review

Club3D R9 285 review

Daniel september 2, 2014 0

Inleiding Terwijl de nieuwe generatie GPU’s van Nvidia er bijna aankomen is het AMD die de eerste is die de markt op komt met een nieuwe GPU. De Radeon R9 285 zou de opvolger

Lees meer »
Cooler Master Hyper 412S review

Cooler Master Hyper 412S review

Daniel augustus 31, 2014 0

Inleiding Sinds we onze testopstelling hebben vernieuwd, is het natuurlijk belangrijk om meer koelers te testen zodat we wat meer vergelijkingsmateriaal hebben in onze tabellen. Vandaag hebben we een tamelijk bekende koeler, namelijk een Cooler

Lees meer »
Gigabyte Z97X-SOC Force review

Gigabyte Z97X-SOC Force review

Daniel augustus 9, 2014 0

Inleiding Met de introductie van Devil’s Canyon CPU’s is overklokken nog aantrekkelijker geworden bij Intel. Onlangs hebben we ook al een review gedaan van de MSI Z97 MPOWER, een nieuw Z97 moederbord dat gericht is

Lees meer »
MSI GE70 2PE Apache pro review

MSI GE70 2PE Apache pro review

Kristof juli 24, 2014 0

Inleiding De voorbije jaren hebben we alle mogelijke componenten getest. Zowel videokaarten, CPU’s, behuizingen en koelers hebben we zorgvuldig bekeken en besproken. Een categorie die afwezig was in onze reviews, zijn de gaming laptops.

Lees meer »
Testopstelling vernieuwd!

Testopstelling vernieuwd!

Daniel juli 3, 2014 0

Jullie hadden het misschien al gezien/gelezen in onze reviews van de Noctua NH-D15 en de MSI Z97 MPOWER, maar onze testopstelling heeft wat veranderingen ondergaan. We zullen daar in dit artikel even wat aandacht

Lees meer »
MSI Z97 MPOWER review

MSI Z97 MPOWER review

Daniel juni 25, 2014 0

Inleiding MSI heeft met de introductie van de nieuwe Z97-chipset ook hun line-up van de overklok moederborden een update gegeven. MSI stuurde ons de MSI Z97 MPOWER, een bord gericht op overklokkers. De voorganger

Lees meer »
Noctua NH-D15 review

Noctua NH-D15 review

Daniel juni 13, 2014 0

Inleiding Noctua is een merk dat veel mensen herkennen aan de bruin met beige fans, maar ook is het bekend als een van de beste merken wat betreft luchtkoeling. Wij hebben van Noctua een

Lees meer »
AMD ‘Kaveri’ APU’s vinden hun weg naar de notebooks

AMD ‘Kaveri’ APU’s vinden hun weg naar de notebooks

Kristof juni 4, 2014 0

Enkele maanden nadat AMD ‘Kaveri’ APU’s voor desktops uitbracht, is het nu tijd voor de notebooks. De nieuwe APU’s zijn onder te verdelen in drie categorieën. Opmerkelijk in de lijst is de terugkeer van

Lees meer »
MSI Z97 Gaming 5 review

MSI Z97 Gaming 5 review

Daniel mei 23, 2014 0

Inleiding Met de nieuwe chipsets van Intel heeft MSI zijn line-up vernieuwd. De Z87-G43, -G45 en -GD65 Gaming moederborden hebben een simpele update gehad naar de Z97 chipset, waarbij er verder niks aan het

Lees meer »
Arctic Freezer i30 CPU-koeler review

Arctic Freezer i30 CPU-koeler review

Tomas maart 18, 2014 0

Inleiding Arctic houdt zich ook nog met zijn oorspronkelijke doel bezig: koeling. De Freezer i30 kost zo’n 35 euro en moet dus concurreren met onder andere de Cooler Master Hyper 412S, een erg populaire

Lees meer »