Reviews »

Arctic Freezer i30 CPU-koeler review

Arctic Freezer i30 CPU-koeler review

Tomas maart 18, 2014 0

Inleiding Arctic houdt zich ook nog met zijn oorspronkelijke doel bezig: koeling. De Freezer i30 kost zo’n 35 euro en moet dus concurreren met onder andere de Cooler Master Hyper 412S, een erg populaire

Lees meer »
Arctic Power Bank 4000 review

Arctic Power Bank 4000 review

Tomas maart 17, 2014 0

In het pakket van Arctic troffen we ook hun nieuwste powerbank aan. Nu heeft elk accessoiremerk tegenwoordig wel powerbanks, maar Arctic wil zich differentiëren door het formaat beperkt te houden. Als je ‘m niet

Lees meer »
Gigabyte Brix Pro GB-BXi7-4770R review

Gigabyte Brix Pro GB-BXi7-4770R review

Tomas maart 16, 2014 0

Inleiding Met de NUC bracht Intel een geheel nieuwe formfactor op de markt. In een kastje van 10 bij 10 cm zat hardware die je ook in een ultrabook tegenkomt, die je zelf aan kon

Lees meer »
Arctic S113BT bluetooth-speaker review

Arctic S113BT bluetooth-speaker review

Tomas maart 15, 2014 3

Inleiding Het Zwitserse Arctic kennen we van de koelers die het sinds 2001 maakt, toen nog onder de naam Arctic Cooling. Een jaar later opende het een kantoor in Hongkong, in 2005 volgde ook

Lees meer »
Lenovo IdeaPad Yoga 11s review

Lenovo IdeaPad Yoga 11s review

Tomas maart 12, 2014 0

We kwamen de Yoga 11s voor het eerst tegen op een evenement van Intel, eind september vorig jaar. Lenovo stuurde er eentje op, waarna ondergetekende er ruim een maand mee aan de slag is

Lees meer »
MSI Z87-G45 Gaming review

MSI Z87-G45 Gaming review

Tomas maart 11, 2014 0

Inleiding MSI heeft drie ATX-moederborden binnen de Gaming-reeks die beschikken over de Z87-chipset. De Z87-G45 is het middelste en ontegenzeggelijk het populairste model. In prijsvergelijkers vinden we het consequent terug in de top-3 van

Lees meer »
BitFenix Flo-headset review

BitFenix Flo-headset review

Tomas maart 10, 2014 0

BitFenix maakte een paar jaar terug zijn entree in de pc-markt met behuizingen. Afgelopen jaar heeft het merk zijn aanbod flink verbreed en de Flo, een gamingheadset van nog geen 60 euro, is daaruit

Lees meer »
AMD Radeon R9 290 vs. MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming review

AMD Radeon R9 290 vs. MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming review

Tomas maart 10, 2014 0

Inleiding MSI stuurde zijn Gaming-versie van de NVIDIA GeForce GTX 780 Ti langs. Een paar dagen later stond ook de AMD Radeon R9 290 voor de deur, waarop we besloten om deze twee high-end

Lees meer »
Sony Xperia Z1 review

Sony Xperia Z1 review

Tomas februari 19, 2014 0

Sony stuurde ons de Xperia Z1 op, hun topmodel in de smartphonemarkt. Misschien is ‘ie wel beter bekend als ‘de waterdichte telefoon’. Reviews met massa’s aan benchmarks zijn er genoeg en daarnaast zijn die

Lees meer »
BitFenix Comrade review

BitFenix Comrade review

Tomas februari 8, 2014 1

Inleiding In december lanceerde BitFenix de Comrade, een ATX-kast die verkrijgbaar is in wit en zwart voor nog geen 35 euro. Desondanks zitten er stoffilters, gaten voor kabelmanagement en een USB 3.0-poort op. Zitten

Lees meer »