Reviews »

Arctic Home Charger 4500 review

Arctic Home Charger 4500 review

Hessel november 2, 2014 0

Inleiding Wie vandaag de dag zoekt naar een goede oplader voor zijn/haar telefoon of tablet heeft niet veel keuze. Vaak zijn de stock opladers voldoende voor mensen, maar er zijn ook mensen waarbij het

Lees meer »
Cooler Master Hyper T4 review

Cooler Master Hyper T4 review

Daniel oktober 16, 2014 0

Inleiding Sinds we onze testopstelling hebben vernieuwd, is het natuurlijk belangrijk om meer koelers te testen zodat we wat meer vergelijkingsmateriaal hebben in onze tabellen. Vandaag hebben we wederom een koeler van Cooler Master. De

Lees meer »
Club3D R9 285 review

Club3D R9 285 review

Daniel september 2, 2014 0

Inleiding Terwijl de nieuwe generatie GPU’s van Nvidia er bijna aankomen is het AMD die de eerste is die de markt op komt met een nieuwe GPU. De Radeon R9 285 zou de opvolger

Lees meer »
Cooler Master Hyper 412S review

Cooler Master Hyper 412S review

Daniel augustus 31, 2014 0

Inleiding Sinds we onze testopstelling hebben vernieuwd, is het natuurlijk belangrijk om meer koelers te testen zodat we wat meer vergelijkingsmateriaal hebben in onze tabellen. Vandaag hebben we een tamelijk bekende koeler, namelijk een Cooler

Lees meer »
Gigabyte Z97X-SOC Force review

Gigabyte Z97X-SOC Force review

Daniel augustus 9, 2014 0

Inleiding Met de introductie van Devil’s Canyon CPU’s is overklokken nog aantrekkelijker geworden bij Intel. Onlangs hebben we ook al een review gedaan van de MSI Z97 MPOWER, een nieuw Z97 moederbord dat gericht is

Lees meer »
MSI GE70 2PE Apache pro review

MSI GE70 2PE Apache pro review

Kristof juli 24, 2014 0

Inleiding De voorbije jaren hebben we alle mogelijke componenten getest. Zowel videokaarten, CPU’s, behuizingen en koelers hebben we zorgvuldig bekeken en besproken. Een categorie die afwezig was in onze reviews, zijn de gaming laptops.

Lees meer »
Testopstelling vernieuwd!

Testopstelling vernieuwd!

Daniel juli 3, 2014 0

Jullie hadden het misschien al gezien/gelezen in onze reviews van de Noctua NH-D15 en de MSI Z97 MPOWER, maar onze testopstelling heeft wat veranderingen ondergaan. We zullen daar in dit artikel even wat aandacht

Lees meer »
MSI Z97 MPOWER review

MSI Z97 MPOWER review

Daniel juni 25, 2014 0

Inleiding MSI heeft met de introductie van de nieuwe Z97-chipset ook hun line-up van de overklok moederborden een update gegeven. MSI stuurde ons de MSI Z97 MPOWER, een bord gericht op overklokkers. De voorganger

Lees meer »
Noctua NH-D15 review

Noctua NH-D15 review

Daniel juni 13, 2014 0

Inleiding Noctua is een merk dat veel mensen herkennen aan de bruin met beige fans, maar ook is het bekend als een van de beste merken wat betreft luchtkoeling. Wij hebben van Noctua een

Lees meer »
AMD ‘Kaveri’ APU’s vinden hun weg naar de notebooks

AMD ‘Kaveri’ APU’s vinden hun weg naar de notebooks

Kristof juni 4, 2014 0

Enkele maanden nadat AMD ‘Kaveri’ APU’s voor desktops uitbracht, is het nu tijd voor de notebooks. De nieuwe APU’s zijn onder te verdelen in drie categorieën. Opmerkelijk in de lijst is de terugkeer van

Lees meer »