Reviews »

MSI GE70 2PE Apache pro review

MSI GE70 2PE Apache pro review

Kristof juli 24, 2014 0

Inleiding De voorbije jaren hebben we alle mogelijke componenten getest. Zowel videokaarten, CPU’s, behuizingen en koelers hebben we zorgvuldig bekeken en besproken. Een categorie die afwezig was in onze reviews, zijn de gaming laptops.

Lees meer »
Testopstelling vernieuwd!

Testopstelling vernieuwd!

Daniël juli 3, 2014 0

Jullie hadden het misschien al gezien/gelezen in onze reviews van de Noctua NH-D15 en de MSI Z97 MPOWER, maar onze testopstelling heeft wat veranderingen ondergaan. We zullen daar in dit artikel even wat aandacht

Lees meer »
MSI Z97 MPOWER Review

MSI Z97 MPOWER Review

Daniël juni 25, 2014 0

Inleiding MSI heeft met de introductie van de nieuwe Z97-chipset ook hun line-up van de overklok moederborden een update gegeven. MSI stuurde ons de MSI Z97 MPOWER, een bord gericht op overklokkers. De voorganger

Lees meer »
Noctua NH-D15 review

Noctua NH-D15 review

Daniël juni 13, 2014 0

Inleiding Noctua is een merk dat veel mensen herkennen aan de bruin met beige fans, maar ook is het bekend als een van de beste merken wat betreft luchtkoeling. Wij hebben van Noctua een

Lees meer »
AMD ‘Kaveri’ APU’s vinden hun weg naar de notebooks

AMD ‘Kaveri’ APU’s vinden hun weg naar de notebooks

Kristof juni 4, 2014 0

Enkele maanden nadat AMD ‘Kaveri’ APU’s voor desktops uitbracht, is het nu tijd voor de notebooks. De nieuwe APU’s zijn onder te verdelen in drie categorieën. Opmerkelijk in de lijst is de terugkeer van

Lees meer »
MSI Z97 Gaming 5 review

MSI Z97 Gaming 5 review

Daniël mei 23, 2014 0

Inleiding Met de nieuwe chipsets van Intel heeft MSI zijn line-up vernieuwd. De Z87-G43, -G45 en -GD65 Gaming moederborden hebben een simpele update gehad naar de Z97 chipset, waarbij er verder niks aan het

Lees meer »
Arctic Freezer i30 CPU-koeler review

Arctic Freezer i30 CPU-koeler review

Tomas maart 18, 2014 0

Inleiding Arctic houdt zich ook nog met zijn oorspronkelijke doel bezig: koeling. De Freezer i30 kost zo’n 35 euro en moet dus concurreren met onder andere de Cooler Master Hyper 412S, een erg populaire

Lees meer »
Arctic Power Bank 4000 review

Arctic Power Bank 4000 review

Tomas maart 17, 2014 0

In het pakket van Arctic troffen we ook hun nieuwste powerbank aan. Nu heeft elk accessoiremerk tegenwoordig wel powerbanks, maar Arctic wil zich differentiëren door het formaat beperkt te houden. Als je ‘m niet

Lees meer »
Gigabyte Brix Pro GB-BXi7-4770R review

Gigabyte Brix Pro GB-BXi7-4770R review

Tomas maart 16, 2014 0

Inleiding Met de NUC bracht Intel een geheel nieuwe formfactor op de markt. In een kastje van 10 bij 10 cm zat hardware die je ook in een ultrabook tegenkomt, die je zelf aan kon

Lees meer »
Arctic S113BT bluetooth-speaker review

Arctic S113BT bluetooth-speaker review

Tomas maart 15, 2014 3

Inleiding Het Zwitserse Arctic kennen we van de koelers die het sinds 2001 maakt, toen nog onder de naam Arctic Cooling. Een jaar later opende het een kantoor in Hongkong, in 2005 volgde ook

Lees meer »