Games »

Tomb Raider (2013)

Tomb Raider (2013)

Richard mei 21, 2013 1

De afgelopen jaren hebben we geen gamereviews gepubliceerd op Bouweenpc. Het is tijd voor een reboot! Toevallig dacht Crystal Dynamics, de ontwikkelaar van de Tomb Raider-games, een tijdje terug hetzelfde. Sinds 2008 hebben we

Lees meer »
Leuk voor weining: In-Depth in Dwarf Fortress

Leuk voor weining: In-Depth in Dwarf Fortress

David mei 18, 2013 0

Vandaag bij leuk voor weinig kijken we naar een leuk, complex en gedetailleerd spel door Bay12Games genaamd Dwarf Fortress (DF). Pas op! Als je eenmaal begint kan je nooit meer zonder. Dwarf Fortress maakt

Lees meer »
Hands-on Dead Space 3

Hands-on Dead Space 3

Michael maart 4, 2013 0

Tijdens de Gamekings Showcase kregen wij de gelegenheid om de reeds uitgekomen game Dead Space 3 op de PC te spelen. Hier een korte hands-on van onze ervaring met deze game. In deze game

Lees meer »
Preview: Crysis 3

Preview: Crysis 3

Richard februari 2, 2013 4

Sinds begin deze week kan iedereen aan de slag met de open bèta van Crysis 3. Wij probeerden het spel uit, voor de tweede keer. Zijn er nog dingen veranderd of verbeterd? Maar bovenal:

Lees meer »
Preview: SimCity (2013)

Preview: SimCity (2013)

Richard januari 27, 2013 0

SimCity-fans hebben lang moeten wachten. Meer dan 10 jaar na de release van SimCity 4 komt er eindelijk weer een een nieuwe SimCity-game uit voor de PC. Wij speelden het afgelopen weekend de gesloten

Lees meer »
Firstlook 2012: Nintendo Wii U

Firstlook 2012: Nintendo Wii U

Bouweenpc oktober 12, 2012 0

Wees niet bang! Je zit nog steeds op Bouweenpc.nl. Maar toch willen we wat aandacht besteden aan een ander gaming-platform deze keer: de Nintendo Wii U. Deze nieuwe console van Nintendo was (voor het

Lees meer »
Firstlook 2012: Assassin’s Creed 3 preview

Firstlook 2012: Assassin’s Creed 3 preview

Bouweenpc oktober 11, 2012 1

Iedereen heeft natuurlijk al veel gehoord over de nieuwe Assassin’s Creed, maar voldoet hij ook aan de eisen? Is het wel echt de game die Ubisoft belooft dat het gaat worden? Wij kregen de

Lees meer »
Firstlook 2012: Tomb Raider preview

Firstlook 2012: Tomb Raider preview

Bouweenpc oktober 10, 2012 1

Tomb Raider is terug! Na Tomb Raider: Underworld is het stil geweest rond de serie. Uitgever Square Enix heeft besloten toch met een nieuw deel te komen. De nieuwe game heet simpelweg ‘Tomb Raider’

Lees meer »
Firstlook 2012: Call of Duty Black Ops II hands-on

Firstlook 2012: Call of Duty Black Ops II hands-on

Bouweenpc oktober 9, 2012 0

Activision stond dit jaar op de 5e editie van Firstlook op de vloer met de grote titel: Call of Duty Black Ops II. Hoewel de release nog slechts een paar weken op zich laat

Lees meer »
Firstlook 2012: South Park The Stick of Truth preview

Firstlook 2012: South Park The Stick of Truth preview

Bouweenpc oktober 9, 2012 0

Op Firstlook waren genoeg games speelbaar, maar jammer genoeg niet iedere titel. Tomb Raider (lees hiervan later de preview) en South Park: The Stick of Truth zijn de twee titels die we enkel konden

Lees meer »