Hardware »

Gigabyte Brix Pro GB-BXi7-4770R review

Gigabyte Brix Pro GB-BXi7-4770R review

Tomas maart 16, 2014 0

Inleiding Met de NUC bracht Intel een geheel nieuwe formfactor op de markt. In een kastje van 10 bij 10 cm zat hardware die je ook in een ultrabook tegenkomt, die je zelf aan kon

Lees meer »
MSI Z87-G45 Gaming review

MSI Z87-G45 Gaming review

Tomas maart 11, 2014 0

Inleiding MSI heeft drie ATX-moederborden binnen de Gaming-reeks die beschikken over de Z87-chipset. De Z87-G45 is het middelste en ontegenzeggelijk het populairste model. In prijsvergelijkers vinden we het consequent terug in de top-3 van

Lees meer »
AMD Radeon R9 290 vs. MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming review

AMD Radeon R9 290 vs. MSI GeForce GTX 780 Ti Gaming review

Tomas maart 10, 2014 0

Inleiding MSI stuurde zijn Gaming-versie van de NVIDIA GeForce GTX 780 Ti langs. Een paar dagen later stond ook de AMD Radeon R9 290 voor de deur, waarop we besloten om deze twee high-end

Lees meer »
ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP review

ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP review

Tomas januari 3, 2014 2

Inleiding Toen AMD de Radeon R9 280X lanceerde, kwamen alle fabrikanten van videokaart al meteen met eigen designs. Dat zijn we niet gewend bij productlanceringen, maar bij de R9 280X is dat niet zomaar.

Lees meer »
MSI Z87I Gaming AC-moederbord review

MSI Z87I Gaming AC-moederbord review

Tomas december 4, 2013 0

MSI lanceert vandaag de Z87I Gaming AC, een nieuw high-end-bord op basis van de Z87-chipset. Met die chipset waren er al borden binnen de Gaming-reeks van de ATX- en Micro-ATX-formaten, maar dit bord is

Lees meer »
MSI Radeon R9 270X Gaming en Hawk review met CrossFire

MSI Radeon R9 270X Gaming en Hawk review met CrossFire

Tomas november 25, 2013 0

Inleiding Vorige week reviewden we de AMD Radeon R9 270. Die kaart heeft ook een grotere broer, de R9 270X, die standaard wat hoger wordt geklokt. MSI stuurde daarvan twee varianten op: de R9

Lees meer »
AMD Radeon R9 270 review, Sapphire Dual-X OC getest

AMD Radeon R9 270 review, Sapphire Dual-X OC getest

Tomas november 13, 2013 0

Inleiding Om zes uur vandaag lanceerde AMD de Radeon R9 270. Het is een broertje van de eerder gelanceerde R9 270X en heeft als enige verschil een lagere kloksnelheid. Daardoor is het TDP lager

Lees meer »
Samsung SSD 840 Evo 250 GB & Plextor M5 Pro Xtreme 512 GB review

Samsung SSD 840 Evo 250 GB & Plextor M5 Pro Xtreme 512 GB review

Tomas oktober 14, 2013 0

Twee van de populairste SSD’s van dit moment zijn de Samsung SSD 840 Evo en de Plextor M5 Pro Xtreme. In deze review zetten we ze tegenover elkaar. De Samsung SSD 840 Evo 250

Lees meer »
Gigabyte GA-Z87X-UD5H, GA-Z87X-UD3H en GA-B85M-HD3 review

Gigabyte GA-Z87X-UD5H, GA-Z87X-UD3H en GA-B85M-HD3 review

Tomas augustus 20, 2013 0

Inleiding Naast MSI en ASUS verstrekte ook Gigabyte ons een paar moederborden die geschikt zijn voor Intels Haswell-processors, en dus over socket 1150 beschikken. Het koos voor de GA-Z87X-UD5H, een bord dat bijna 200

Lees meer »
MSI Z87-GD65 Gaming en Z87 MPower review

MSI Z87-GD65 Gaming en Z87 MPower review

Tomas augustus 8, 2013 0

Inleiding MSI stuurde ons twee moederborden op met de Intel Z87-chipset voor de Haswell-processors. De Z87-GD65 Gaming is gericht op fanatieke gamers, terwijl de Z87 MPower duidelijk gemaakt is voor overklokkers. Beide modellen zijn

Lees meer »