Koeling »

Cooler Master Hyper 412S review

Cooler Master Hyper 412S review

Daniel augustus 31, 2014 0

Inleiding Sinds we onze testopstelling hebben vernieuwd, is het natuurlijk belangrijk om meer koelers te testen zodat we wat meer vergelijkingsmateriaal hebben in onze tabellen. Vandaag hebben we een tamelijk bekende koeler, namelijk een Cooler

Lees meer »
Noctua NH-D15 review

Noctua NH-D15 review

Daniel juni 13, 2014 0

Inleiding Noctua is een merk dat veel mensen herkennen aan de bruin met beige fans, maar ook is het bekend als een van de beste merken wat betreft luchtkoeling. Wij hebben van Noctua een

Lees meer »
Arctic Freezer i30 CPU-koeler review

Arctic Freezer i30 CPU-koeler review

Tomas maart 18, 2014 0

Inleiding Arctic houdt zich ook nog met zijn oorspronkelijke doel bezig: koeling. De Freezer i30 kost zo’n 35 euro en moet dus concurreren met onder andere de Cooler Master Hyper 412S, een erg populaire

Lees meer »
Noctua NH-U12S en NH-U14S met dual-fan review

Noctua NH-U12S en NH-U14S met dual-fan review

Tomas september 16, 2013 1

Noctua lanceerde in april de nieuwe NH-U12S en NH-U14S, de nieuwste telgen in zijn familie single-towerprocessorkoelers. Daarop gebruikt het zijn eigen fans, respectievelijk de NF-F12 en NF-A15. Dat zijn uiteraard 12- en 15cm-ventilatoren. Voor

Lees meer »
Casefan-round-up: 33 ventilators getest!

Casefan-round-up: 33 ventilators getest!

Tomas mei 8, 2013 4

Inleiding Casefans zijn een nogal onderbelicht aspect van je computer. Ze bepalen of je systeem stil is of net veel lawaai maakt, of je problemen krijgt met warmte of alles lekker koel blijft, en

Lees meer »
Corsair Hydro H55 en H100i review

Corsair Hydro H55 en H100i review

Tomas januari 1, 2013 1

Inleiding Corsair introduceerde begin november een nieuw topmodel voor zijn waterkoelproducten. De H100i is full-featured en kost ruim 100 euro. De H55 volgde een maandje later en gaat voor flink minder over de toonbank.

Lees meer »
Noctua NH-L12 review

Noctua NH-L12 review

Tomas mei 19, 2012 1

Inleiding De Noctua NH-L12 is een bijzondere creatie. Het is een platte koeler, wat hoger dan de CM GeminII M4 en Scythe Big Shuriken 2 maar lager dan de GeminII SF524, waar je als

Lees meer »
Antec KÜHLER H₂O 620 en 920 review

Antec KÜHLER H₂O 620 en 920 review

Tomas mei 17, 2012 10

Inleiding Een tijdje geleden kwam Antec met twee kant-en-klare waterkoelsets, de KÜHLER H₂O 920 en 620. Waterkoeling kwam door die en soortgelijke kits binnen het bereik van normale computergebruikers. Doordat de koelsystemen makkelijk te

Lees meer »
Scythe Ninja 3 Rev. B review

Scythe Ninja 3 Rev. B review

Tomas mei 5, 2012 7

Inleiding De Ninja-serie. Scythe worstelt er al een tijdje mee. De koelers zijn doorgaans wat goedkoper dan de Mugen-broertjes, maar die wisten tot nu toe altijd zo veel beter te scoren, dat iedereen voor

Lees meer »
Cooler Master GeminII SF524 review

Cooler Master GeminII SF524 review

Tomas april 9, 2012 1

Inleiding Cooler Master doet het goed qua behuizingen, voedingen en (gaming)invoerapparatuur, maar vooralsnog lijkt het qua koeling niet echt door te breken. Met een nieuwe reeks processorkoelers moet daar verandering in komen. Je las

Lees meer »