Toetsenborden & muizen »

Cooler Master CM Storm Devastator-gamingset review

Cooler Master CM Storm Devastator-gamingset review

Tomas december 5, 2013 0

Als je aan gamingtoetsenborden denkt, denk je al gauw aan dure, mechanische ramplanken van vaak meer dan honderd euro. Bij gamingmuizen denk je waarschijnlijk aan de merken Logitech, Sharkoon en Razer. Cooler Master gooit

Lees meer »
Corsair Vengeance K70-gamingtoetsenbord review

Corsair Vengeance K70-gamingtoetsenbord review

Tomas juli 11, 2013 0

Corsair introduceerde in maart een nieuw high-end gamingtoetsenbord. De Vengeance K70 is de opvolger van de K60 en gericht op fanatieke FPS-gamers. Onder elke toets zit een mechanische switch van het bekende merk Cherry,

Lees meer »
Zowie FK-gamingmuis en P-TF Rough-muismat review

Zowie FK-gamingmuis en P-TF Rough-muismat review

Tomas juni 4, 2013 0

Via de Duitse distributeur Caseking ontvingen we nieuwe gaming-invoerapparatuur van het relatief onbekende merk Zowie. De fabrikant bestaat pas sinds 2008 en ‘heeft geen ambitie om de grootste fabrikant te worden, we willen alleen

Lees meer »
Logitech G13 Advanced Gameboard

Logitech G13 Advanced Gameboard

Bouweenpc augustus 11, 2011 1

Deze review gaat over de Logitech G13, een gameboard uit de G-serie van de bekende toetsenbordenfabrikant. Een gameboard is eigenlijk een klein toetsenbord met instelbare toetsen. We vinden op de G13 22 G-toetsen en

Lees meer »
Roccat Kova[+]

Roccat Kova[+]

Bouweenpc februari 24, 2011 0

Een dikke maand geleden we al over de Kova[sup][+][/sup], de opvolger van de Roccat Kova. De muis heeft nagenoeg hetzelfde jasje als de Kova, maar de hardware heeft een volledige upgrade gehad. De op

Lees meer »
Mionix Naos 3200

Mionix Naos 3200

Bouweenpc februari 5, 2011 0

Om een groter publiek te bereiken introduceert Mionix de \,,Mionix Naos 3200\,,. De grote broer van deze muis, de Naos 5000 blijkt namelijk voor velen buiten het budget te liggen. De vormgeving van deze

Lees meer »
Roccat Kone[+]

Roccat Kone[+]

Bouweenpc oktober 25, 2010 0

Of je nou een casual gamer bent of helemaal verslaafd aan CoD MW2 of Battlefield 2, je hebt hoogstwaarschijnlijk altijd iets gemeen met andere gamers: je muiskeuze. Geen enkele gamer gebruikt namelijk nog een

Lees meer »
Mionix Naos 5000

Mionix Naos 5000

Bouweenpc mei 25, 2010 0

De headset van Mionix, de Keid 20, is ons aardig bevallen en Mionix heeft als nieuwkomer hiermee aardig wat deuren ingetrapt. Daar stopt echter met het jonge Zweedse bedrijf niet want ook de Mionix

Lees meer »
Ozone Smog

Ozone Smog

Bouweenpc oktober 19, 2009 0

Logitech heeft het best goed, zo goed dat je zelfs zou kunnen zeggen dat ze een ware monopolie positie hebben op dit ogenblik. Merken zoals OCZ en Razer proberen bij het hogere segment wat

Lees meer »
Mionix Saiph 1800

Mionix Saiph 1800

Bouweenpc april 19, 2009 0

Als je de naam Mionix laat vallen in de gamewereld, dan zal de naam niet veel gamers bekend in de oren klinken. Ook voor onze redactie was het een vrij nieuwe naam, maar als

Lees meer »