• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • Het creëren van de beste werkplek doe je zo!

Het creëren van de beste werkplek doe je zo!

  • Paul
  • 2 Years ago
  • Comments Off

Als we iets hebben mogen leren van de jaren waarin het coronavirus een grote rol speelde, is het wel dat een gezonde werkplek erg belangrijk is. Niet alleen kwamen mensen erachter dat hun werkkamer totaal niet geschikt was voor de werkzaamheden die ze verrichtten, maar ook kwamen bedrijven erachter dat het belang van een geschikte werkplek erg groot is. Maar hoe ziet die perfecte werkplek er dan eigenlijk uit? Gelukkig ben je bij dit blog terecht gekomen, want dit is precies wat we gaan behandelen. Lees vooral gauw verder als jij wilt weten hoe jouw perfecte werkplek eruit moet zien!

Door schade en schande wordt men wijs

De uitspraak ‘door schade en schande wordt men wijs’ is misschien wel wat ouderwets, maar hij is wel erg passend in deze context. Het is namelijk heel erg lastig om in één keer zeker te weten wat voor jou wel en wat voor jou absoluut niet werkt. Door een boel te proberen weet je uiteindelijk zeker wat wel en wat niet werkt. Dit geldt eigenlijk precies hetzelfde voor je werkplek. Als jij denkt dat je na het eerste beeldscherm, het eerste toetsenbord en de eerste bureaustoel al de perfecte werkplek hebt gevonden, heb je het helaas mis. We raden je vooral aan om een boel te proberen, zodat je uiteindelijk vergelijkingsmateriaal hebt en zo zeker weet dat jouw werkplek aansluit bij jouw wensen!

De juiste verhoudingen

Iets waar je absoluut op moet letten als je de perfecte werkplek wilt creëren, is dat alles in de juiste verhouding is. Als jij een veel te groot beeldscherm hebt voor de afstand waarop jij van je beeldscherm zit, kan dit op termijn heel lastig gaan worden. Dit geldt idem dito voor de hoogte van je stoel ten opzichte van je tafel of je bureau. Luister dus ook vooral naar je lichaam en met name je ogen tijdens het werken achter een bureau. Zo weet je zeker dat de verhoudingen uiteindelijk goed zullen zijn!

Hulp van Kato

Zoals we net al stelden, is het creëren van een geschikte werkplek niet iets wat je in enkele seconden voor elkaar zult krijgen. We raden je om deze reden aan om eens contact op te nemen met Kato. De inrichting van een project door dit bedrijf gaat een stuk soepeler door de professionele kijk die zij op deze zaken hebben. Aarzel niet en neem gerust een kijkje!

Previous «
Next »