• Homepage
  • >
  • Games
  • >
  • Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van XBOX Live Gold

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van XBOX Live Gold

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Echte liefhebbers van gamen kunnen hun hart ophalen met de XBOX Live Gold. Urenlang vertoeven op de bank met de controller in de hand is natuurlijk heerlijk. Dat ene schiet spelletje spelen of individueel ver komen met de nieuwste versie van FIFA of NBA. Dat is uiteraard erg leuk, maar op een gegeven moment ben je erop uitgekeken. De campaign is binnen een maand, week of – in sommige gevallen – zelfs in een paar dagen uitgespeeld. Wat te doen als dat je overkomt? Het spel alweer van de hand doen? Dat is zonde. Gelukkig hebben bijna alle games een online functie. Het enige wat je nodig hebt om deze functies te gebruiken, is een XBOX Live Gold abonnement. Een echte aanrader voor de echte game liefhebber.

Maar waarom is de XBOX Live Gold nou echt een must have?

Ten eerste, omdat er met dit pakket veel meer mogelijk is. Van online functies in de zogeheten coöperatieve gameplay, het (soms veel) eerder ontvangen van spellen als bijvoorbeeld Assassin’s Creed IV: Black Flag en HALO 3 tot exclusieve kortingen met deals die wekelijks wel op kunnen lopen tot 50 à 75 % korting. Er zijn meerdere opties om dit pakket aan te schaffen. Eén daarvan is het XBOX Live Gold 12 maanden. Met deze uitgebreide en vooral erg voordelige opties, is het ook mogelijk om twee keer per maand gratis toegang te krijgen tot een collectie van nieuwe spannende games die behoren tot de favorieten van de fans. Daarnaast is er de mogelijkheid om toe te treden tot “party’s” en te communiceren met de Partychats. Meerdere mensen in het huis kunnen gebruik maken van dit abonnement. Met de Home-Gold kan iedereen meespelen.

Voordelen van XBOX Live Gold

De lijst met voordelen van dit pakket is indrukwekkend te noemen. Mensen die geen abonnement hebben op “Gold” kunnen overigens ook profiteren van onderdelen die voor iedereen gratis zijn. Er is toegang tot demo’s, entertainment-apps als Netflix, Hulu en Twitch en sport-apps (NBA, MLB en ESPN). Ook is er Live TV te volgen via de kanalen NBC, CBS en FOX en kan er geskyped worden met familie en vrienden. Toch zijn er ongelooflijk veel mooiere mogelijkheden met het Gold-pakket. Natuurlijk niet geheel onbelangrijk is het om te weten waar deze lidmaatschappen worden verkregen. Een aanbieder is gamecardsdirect.nl . Het is de snelste GameCard leverancier van de Benelux. De cards/points worden na betaling via iDeal, Mistercash of GiroPay direct zichtbaar op het scherm. Zoals de leverancier het zelf omschrijft: “Het staat voor supersnelle en betrouwbare service.” Geweldig natuurlijk, want hoe sneller de service, hoe sneller de verkenning van alle avonturen in de online gamewereld.

 

Previous «
Next »