(P)Review FIFA 2019

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Nee, FIFA 2019 ligt nog niet in de winkelrekken dus een echte review FIFA 2019 kunnen we je nog niet geven. De laatste jaren is de releasedatum van de nieuwe FIFA game redelijk consistent geweest, waardoor we kunnen stellen dat deze wellicht eind september wordt uitgebracht. Ondertussen zijn er wel al enkele veranderingen bekendgemaakt waardoor we alvast FIFA 2019 preview kunnen geven.

FIFA 2019 beoordelingen

EA Sports heeft de laatste jaren enkele misstappen begaan met onder andere de FIFA games, waardoor de grote rivaal Konami een heuse inhaalbeweging heeft gemaakt met PES (Pro Evolution Soccer). FIFA 2018 oogde nochtans veelbelovend maar de daaropvolgende patches maakten de kritiek van de community keihard.

Een van de grote veranderingen die zullen worden toegevoegd aan het nieuwe spel is de toevoeging van de Champions League en de Europa League, iets wat voordien exclusief voor PES was weggelegd. Hierdoor hopen ze bij EA Sports op betere FIFA 2019 beoordelingen.

De diehard fans zijn dan ook op zoek naar goede FIFA 2019 ervaringen, anders dreigen ook zij over te stappen naar het alternatief die na al die jaren niet meer moet onderdoen.

Gameplay wijzigingen

In deze FIFA 2019 preview kunnen we al een blik werpen op de gameplay wijzigingen die zullen worden ingevoerd. Zo beloofde EA Sports subtiele wijzingen zoals de minikaart (eigen spelers worden aangeduid met cirkels, tegenstanders met driehoekjes) en de borstcontrole, maar de grootste veranderingen liggen wellicht bij de doorsteekballen en de tactische aanpassingen die je kan maken. Zo zal je nu ieder level van tactiek (van ultra-aanvallend tot ultra-verdedigend) nog eens zelf kunnen aanpassen. Zo kun je jezelf net iets meer Guardiola wanen. Daarnaast zal je nog individuele instructies kunnen geven aan je spelers zoals het inspelen op die slechte controle van de tegenstander, of met meer spelers aanvallen wanneer je de bal hebt heroverd. Ook zal je iets conservatiever kunnen spelen als je tegen een betere tegenstander uitkomt.

Voor de echte FIFA 2019 ervaringen is het wachten op de release van het spel. Wanneer dat het geval is beloven we je alvast een gedetailleerde review FIFA 2019!

Previous «
Next »