Website bouw uitbesteden of zelf doen?

  • Paul
  • 11 Days ago
  • Comments Off
website laten maken

Als ondernemer of zzp’er is een goede website cruciaal. Je website fungeert als jouw digitale visitekaartje en is vaak het eerste wat klanten van je zien. Het is dus erg belangrijk dat je website er representatief en professioneel uitziet. Maar, er is meer: een goed gebouwde website zorgt er ook voor dat klanten eerder tot aankoop overgaan en dat je beter vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. Tegenwoordig zijn er allerlei tools waarmee je als ondernemer – als je een beetje handig bent – zelf je website kunt bouwen. Benieuwd of dit voor jou de juiste keuze is, of dat een website laten maken misschien toch een betere keuze is?  In dit artikel vertellen we je er alles over. Lees dus snel verder!

Het belang van een goede website

Een goede website straalt professionaliteit uit en geeft potentiële klanten het gevoel dat ze met een betrouwbare partij te maken hebben. Maar, er is meer: wist je dat de manier waarop jouw website gebouwd is ook beīnvloedt hoe hoog je in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google komt te staan? En dat je door je website slim te bouwen mensen stimuleert om eerder een aankoop te doen of een dienst af te nemen? Bij het bouwen van een goede website komt dus vaak meer kijken dan je in eerste instantie denkt.

Zelf een website bouwen versus een website laten maken

Wil je graag een (nieuwe) website bouwen voor jouw onderneming? Dan ben je al snel aangewezen op handige tools en software om websites te bouwen. Deze software is gemakkelijk in gebruik en maakt het bouwen van een eigen website een stuk gemakkelijker. Toch kost het bouwen van een website ook met deze software en tools nog veel tijd, het is dus wel belangrijk dat je hier als ondernemer tijd voor hebt. Ook is het snel te zien wanneer een website met zulke software is gemaakt; veel websites lijken enorm op elkaar. Een unieke website? Dat lukt helaas niet zomaar met de beschikbare software. Om nog maar niet te spreken over een website die op de juiste manier geoptimaliseerd is zodat je hoger scoort in de zoekresultaten van Google en dat mensen sneller converteren (tot aankoop overgaan).

Een website laten maken: de voordelen

Software om websites te bouwen lijkt een goedkope oplossing, maar een klein beetje hulp van een digitale held kan een groot verschil maken voor het eindresultaat. Webhero is de digitale held: de perfecte combo tussen straffe software en een digitale held die de ZZP-er of ondernemers van een klein bedrijf verder helpt.

Een unieke website die past bij jouw onderneming;

Technische optimalisaties voor ultiem gebruiksgemak;

De juiste optimalisaties om beter te scoren in de zoekresultaten van Google en mensen te stimuleren tot aankoop;

Je kunt je tijd als ondernemer besteden aan de zaken die je belangrijk vindt.

Website laten maken prijs

Veel mensen denken dat de website laten maken prijs erg hoog is. Dat valt gelukkig reuze mee. Tegenwoordig kun je – ook als ondernemer met een klein budget – voor een schappelijke prijs een unieke, representatieve website laten maken.

Previous «