Wat zijn Playstation Plus cards?

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Als je in het bezit bent van een Playstation heb je misschien al wel eens gehoord van Playstation Plus (PS Plus). Maar wat is het en wat kun je er precies mee? Lees verder over alle ins en outs van de Playstation Plus en Playstation Plus cards.

Wat is Playstation Plus?

Playstation Plus is een exclusief abonnement voor gebruikers van deze console. Voorheen kocht je misschien eens in de zoveel tijd een nieuwe game in de fysieke winkel, maar daar komt verandering in met het PS Plus abonnement.

Als je je aansluit bij Playstation Plus krijg je maandelijkse voordelen. Zo kun je online multiplayer-games spelen tegen anderen van over de hele wereld. Daarnaast scoor je de beste deals in de Playstation Store door gebruik te maken van flinke korting. Misschien wel het leukste voordeel van een Playstation Plus abonnement is het maandelijks downloaden van twee PS4-games. Niet meer naar de winkel dus! Want ook in de Playstation Store koop je je games digitaal.

Voor de spelers die het liefst online games spelen heeft PS Plus nog een ander voordeel. Het gebeurt vast wel eens dat je midden in je spel gehaast moet afsluiten. Als PS Plus abonnee kun je makkelijk je spel opslaan en het op een andere console verder spelen. Zo speel je thuis alleen, en ga je bij je vrienden verder waar je gebleven was.

Wat zijn een Playstation Plus cards?

Om een PS Plus abonnement aan te schaffen moet je gebruik maken van Playstation Plus Cards. Met deze cards activeer je eenvoudig je lidmaatschap. Een groot voordeel hiervan is dat je ze online kunt bestellen en je zelf de periode van je lidmaatschap bepaalt en de betalingstermijn(en).

Je kunt Playstation Plus cards kopen voor twaalf of drie maanden. Mocht je nieuw zijn in de online gamewereld, dan kun je het eerst drie maanden uitproberen.

De cards zijn makkelijk online te bestellen. Zodra je bestelling geplaatst is en je hebt afgerekend met bijvoorbeeld iDeal of PayPal ontvang je een code die je kunt inwisselen in de Playstation Store. Zo kun je meteen genieten van je PS Plus abonnement.            

Previous «
Next »