(P)Review Forza Horizon 4

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Wordt Forza Horizon 4 de beste racegame ooit?

Racefans opgelet! Als jij je games speelt op een Windows PC of een Xbox One, dan komt er een racegame aan die het wachten meer dan waard zal zijn. Microsoft komt namelijk met Forza Horizon 4, het nieuwste deel in deze gameserie waarbij elk volgende deel weer een grote stap vooruit betekent. Forza Horizon 4 staat garant voor racen door een enorme open wereld, waar je aan honderden verschillende races en events mee kunt doen. Je kunt dit lekker op je gemak solo doen, maar er is ook een online multiplayer modus waarbij je met elkaar door dezelfde wereld racet. Maar dat is niet het enige unieke aan deze game!

In een review Forza Horizon 4 bespreken

Aangezien het nog even duurt voordat deze racegame uitkomt gaat er voorlopig nog geen review Forza Horizon 4 bespreken. Maar in een preview Forza Horizon 4 alvast met je doornemen is iets wat we wel kunnen doen. Zo kunnen we je al vertellen dat Horizon 4 je laat rondscheuren door het Britse landschap. Je komt bestaande locaties in Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland tegen, die tot in de kleinste details zijn nagemaakt. Maar jouw Forza Horizon 4 ervaringen gaan zich niet beperken tot een mooie speelwereld, je krijgt ook te maken met seizoenen. Naarmate je langer speelt, race je bijvoorbeeld geleidelijk aan niet meer door de zomer, maar door de herfst, winter, lente… We kunnen nu een flauwe opmerking maken dat het in Engeland eigenlijk altijd herfst is, maar we nemen aan dat je in de game het verschil wel gaat merken!

De eerste Forza Horizon 4 beoordelingen

Er zijn online al wat Forza Horizon 4 beoordelingen te vinden. Deze zijn, niet geheel onverwacht, laaiend enthousiast. Ze zijn gebaseerd op de eerste demo’s die op de recente E3 beurs in Amerika te beoordelen waren. We kijken daar niet van op, want de eerste drie delen in deze serie waren ook fantastisch. We hopen snel onze eigen Forza Horizon 4 ervaringen met je te kunnen delen en hopen dat we met deze preview Forza Horizon 4 alvast bij je hebben kunnen introduceren!

Previous «
Next »