De herfstgadget van 2017: Samsung Galaxy S8

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Ben je toe aan het aanschaffen van een nieuwe telefoon? Laat dan je oog eens vallen op de Samsung Galaxy S8. Het nieuwe toestel van Samsung is een fijne telefoon die beschikt over bijna alle nieuwe ontwikkelen op gebied van mobiele telefonie. Wat ons betreft de herfstgadget van 2017.

Kies de kleur die bij je past

Wanneer je je nieuwste Samsung bij KPN aanschaft, kun je kiezen uit verschillende kleuren. Kies voor de Midnight Black, Orchid Gray, Coral Blue, Arctic Silver of Rose Pink. Of je nu houdt van een stoerdere uitstraling of juist een strak zwart model prefereert: de Samsung Galaxy S8 is dus beschikbaar in 5 niet zo doorsnee kleuren.

Gestroomlijnd design

De Samsung Galaxy S8 heeft een beeldscherm dat over de randen van de telefoon heen loopt. Dit zorgt voor een ononderbroken en gestroomlijnd oppervlak. Dit zagen we al bij de voorgangers van Samsung, maar werden toen de ‘Edge’ genoemd. De telefoon is gemaakt van glas en heef teen aluminium behuizing.

Geweldige camera

De camera van de Samsung Galaxy S8 heeft 12 megapixels. Alsof dat nog niet genoeg is beschikt de frontcamera ook nog eens over 8 megapixels. Je mist geen moment meer door de snelle actiefuncties in het systeem. Volgens Samsung maakt het niet uit of het dag is of nacht of dat je een stilleven of een sportactiviteit fotografeert. De camera stelt net zo snel scherp als je ogen.

samsung galaxy S8

(bron afbeelding: KPN)

Toestel optimaal beveiligen

Een nieuwe technologie zit verwerkt in de Samsung Galaxy S8: een iris-scanner. Net als jouw vingerafdruk is jouw irispatroon onvervalsbaar en uniek. De inhoud van je telefoon wordt nu echt ‘for your eyes only’ zoals Samsung omschrijft. Deze functie kan gebruikt worden voor het ontgrendelen van de telefoon of gegevens die erop staan. Zo weet je zeker dat niemand anders jouw telefoon kan openen zonder jouw toestemming.

Overige functies

De Samsung Galaxy S8 is waterdicht. Super handig, want nu kan de telefoon zelfs een flinke regenbui weerstaan. Tevens is de Samsung Galaxy S8 geschikt voor zakelijk en privé bellen. Door de Dual Sim is het mogelijk om twee simkaarten in één toestel te stoppen, nu heb je geen twee telefoons meer nodig! Al met al is de Samsung Galaxy S8 een moderne telefoon die voldoet aan alle wensen van de consument.

Mocht de Samsung Galaxy S8 te klein voor je zijn, dan is de Galaxy S8+ hetzelfde toestel maar dan in een groter jasje. Tevens is de Galaxy S8 gemakkelijk te combineren met andere Samsung-producten, denk aan de 360 camera, een VR-bril of een Samsung-laptop.

Previous «
Next »