• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • De garantie op refurbished telefoons: Wat kun je verwachten?

De garantie op refurbished telefoons: Wat kun je verwachten?

  • Paul
  • 1 year ago
  • Comments Off
garantie refurbished iphone

Het kopen van een refurbished telefoon is altijd een goed idee. Maar je bent ook vast en zeker erg benieuwd naar alle voorwaarden die daaraan verbonden zijn. Denk daarbij aan de garantie die je ontvangt op je telefoon. Wil je graag weten wat je precies kunt verwachten? We hebben alles op het gebied van garantie van een refurbished telefoon, zoals eenĀ refurbished iPhone 11 Pro Max, voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Controleer van tevoren altijd even wat de fabrieksgarantie is

Een refurbished telefoon is een telefoon die in het verleden door iemand anders is gebruikt. Vervolgens is de telefoon weer helemaal opgelapt door een expert, zodat je nooit te maken kunt krijgen met mankementen. Let er dus wel altijd op dat de telefoon al een keer is gebruikt, wat van invloed kan zijn op de fabrieksgarantie. Het is dus altijd een goed idee om even te checken om wat voor soort fabrieksgarantie het precies gaat. Zo weet je zeker dat je niet voor gekke verrassingen komt te staan op het moment dat je de telefoon gaat gebruiken.

Je ontvangt altijd een standaard garantie op een refurbished telefoon

Als je kiest voor een refurbished telefoon, zoals eenĀ refurbished iPhone 11, dan ontvang je uiteraard wel een standaard garantie van de partij die het bij jou aan huis levert. Hierdoor haal je met een erg gerust gevoel je nieuwe aankoop in huis. De desbetreffende garantie wordt altijd erg uitgebreid aangegeven op de website waar je het product wilt gaan bestellen. En dat scheelt je dus ook weer aardig wat uitzoekwerk en dus ook tijd.

Een specialist op het gebied van refurbished telefoons staat je altijd erg graag te woord

Je hebt nu net even een wat beter beeld gekregen van de voorwaarden die verbonden zijn aan het kopen van een refurbished telefoon. Ben je overtuigd geraakt van de voordelen? En kun je niet wachten om een van de nieuwste modellen van dit moment voor een extra mooi prijsje in huis te halen? Kies er in dat geval altijd voor om de telefoon te bestellen in een webshop van een specialist. Hier ben je altijd zeker van het nieuwste en het beste assortiment en een specialist staat altijd maar al te graag voor je klaar voor een persoonlijk advies op maat. Haal je binnenkort al een gloednieuw model in huis?

Previous «
Next »