Welke versie van Microsoft Office kan ik het beste kopen?

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Microsoft Office is nog steeds het meest gebruikte Office pakket en waar ook ter wereld razend populair bij zowel particulieren als de zakelijke wereld. Het volledige Office pakket omvat programma’s als Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Er zijn in het verleden diverse Office uitgaven geweest en momenteel is Microsoft Office 2016 de nieuwste versie, samen met de Office 365 versie. Wil je Microsoft Office kopen, dan moet je een keuze maken tussen deze twee versies of van een van de afgeleide versies hiervan. Het is dus handig als je de verschillende tussen Office 2016 en Office 365 kent.

Microsoft Office 2016

Het belangrijkste verschil met Office 365, is dat Office 2016 met een eenmalige koop aangeschaft kan worden. Het Office 2016 pakket is onderverdeeld naar behoeftes van een bepaalde doelgroep.

Office 2016 voor thuisgebruik en studenten

Deze versie is ideaal voor particulier thuisgebruik en bevat alle programma’s die studenten nodig hebben. Deze versie bevat de programma’s Word, Excel, Powerpoint en OneNote en is te installeren op een Windows pc of een Macintosh pc. Je betaald voor dit pakket eenmalig € 149,-. Hierbij is opgenomen alle beveiligingsupdates, maar je hebt geen toegang tot toekomstige nieuwe features.

Office 2016 Professional

De Professional editie van Office 2016 richt zich op het professionele bedrijfsleven en gaat er vanuit dat er in het bedrijfsleven van alle programma’s gebruik gemaakt wordt. Dit pakket is dan ook volledig met alle programma’s van Office. De prijs is dan ook wat hoger, namelijk € 539,- Hier is opgenomen alle beveiligingsupdate, maar ook hier heb je geen toegang tot toekomstige nieuwe features.

Microsoft Office 365

Wil je Microsoft Office kopen dan ben je het beste en goedkoopste af met Office 365. Kenmerk is dat je niet een eenmalig bedrag betaald, maar een maandelijks of jaarlijks bedrag.

Office 365 Personal

Office 365 Personal omvat het gehele Office pakket met alle programma’s. Je kunt Office dan installeren op 1 Windows pc of 1 Macintosh pc. Je krijgt naast alle programma’s ook 1 TB aan online opslagruimte en krijg je toegang tot de nieuwste features. Dit pakket kost € 7,- per maand of € 69,- per jaar.

Office 365 Home

Voor € 10,- per maand of € 99,- per jaar krijg je met dit pakket toegang tot alle ffice programma’s die je op maximaal 5 pc’s mag installeren. Ook hier krijg je 1 TB opslagruimte en toegang tot alle toekomstige nieuwe features.

Previous «
Next »