Aardig kosten besparen, maar toch een topmachine met een refurished laptop

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
refurbished laptops

Je bent al best een tijdje op zoek naar een nieuwe laptop, maar je rekening is niet bijzonder gevuld. Toch wil je een prima apparaat kopen dat je kwaliteit garandeert en waarvan je weet dat het de nodige tijd mee zal gaan. Misschien is het dan wel een idee om eens te kijken naar de mogelijkheden van een refurbished laptop. Je kosten zullen een stuk lager zijn en je krijgt toch meer dan waar voor je geld. 

Refurbished laptops zijn vaak maar korte tijd in gebruik geweest

Het grootste deel van de refurbished laptops zijn afkomstig van lease- partijen uit de zakenwereld die slechts gedurende een korte periode in gebruik zijn geweest. Daarnaast kan het ook voorkomen dat een bedrijf failliet gaat en de hele inboedel verkoopt. Bedrijven leasen hardware voor een bepaalde periode, maar vernieuwen hun systemen naarmate de technologie zich verder ontwikkelt. Vaak worden de machines bij de meeste bedrijven voortdurend onderhouden door een IT-afdeling, waardoor technische problemen verholpen worden op het moment dat ze zich manifesteren. 

Dit zijn de partijen laptops die door de Hardware Prins worden opgekocht. Voordat ze opnieuw worden verkocht, worden alle laptops door onze speciale service dienst van binnen helemaal schoongemaakt, software wordt opnieuw geïnstalleerd en natuurlijk worden alle laptops voor verkoop zorgvuldig getest. Hierdoor zijn refurbished laptops degelijke kwaliteitsproducten. Het kan wel eens voorkomen dat refurbished laptops aan de buitenkant hier en daar wat kleine gebruikssporen vertonen, maar er wordt altijd getracht om een laptop er zo nieuw mogelijk uit te laten zien.  

Waar gebruik jij je laptop voor?

Voordat je op zoek gaat naar de best bij jou passend machine, is het natuurlijk altijd de vraag waarvoor je de computer gaat gebruiken. Er is een aanzienlijk verschil tussen de vereisten aan een laptop voor op de financiële afdeling van een bedrijf waar eenvoudig kantoorwerk wordt verricht, dan wat er van een computer wordt verwacht in een fotostudio, waar nieuwe programma’s voor het bewerken van foto’s heel andere eisen stellen aan je computer. Of misschien ben je juist veel onderweg voor werk en is het met name belangrijk om een niet te grote laptop te hebben die gemakkelijk is mee te nemen. Ieder gebruikt zijn laptop weer voor een ander doel. 

Het assortiment laptops dat de Hardware Prins aanbiedt, bestaat uit recente machines van Dell, Lenovo en HP. Het zijn allemaal last generation machines, die daardoor vrij recente processors hebben en waarvan je een langere levensduur kunt verwachten.  Er zijn verschillende standaard modellen laptops te koop, maar natuurlijk bestaat ook de optie om persoonlijke upgrades te bestellen. Wil je bijvoorbeeld extra geheugen of meer SSD, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden om je nieuwe laptop te upgraden. 

Een beetje laptop moet het liefst tegen een stootje kunnen, gemakkelijk zijn in gebruik en bij voorkeur niet te zwaar. Daarom ben je bij de Hardware Prins aan het goede adres. Ook bestaat de mogelijkheid om gratis de besturingsprogramma’s Windows 7 Pro of 10 Pro te laten installeren. Verder kun je bij ons natuurlijk ook verder shoppen voor refurbished desktops, notebooks en monitoren van een hoge kwaliteit voor een goede prijs!

Previous «
Next »