De beste gadgets voor als je thuis moet werken

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
beste gadgets voor thuiswerken

Waar velen van ons voor de zomer vanuit huis werkten, zijn we met zijn allen na diezelfde zomer weer meer ‘op de zaak’ gaan werken. Tot de strengere Corona maatregelen kwamen dan, waarna het thuiswerken weer is toegenomen. Veel meer dan afstand houden en zo min mogelijk mensen zien, kunnen we niet doen. Dus nu het virus weer om zich heen grijpt is het niet zo gek dat er weer meer vanuit huis wordt gewerkt. Dit zal voor iedereen voor- en nadelen hebben, maar feit is dat we dat thuis werken allemaal zo makkelijk mogelijk willen doen en dat we daarbij af en toe afgeleid moeten worden. Wij helpen je met beide zaken met onderstaande gadgets.

Nek Telefoon Houder Smartphone Statief

We beginnen deze opsomming met een beetje een rare uit de gadgetshop: het zogenaamde ‘Nek Telefoon Houder Smartphone Statief.’ Als je net een paar uur hebt zitten werken, dan kan deze ietwat bizarre toevoeging uit de gadgetshop iets voor jou zijn. Deze maakt het namelijk makkelijker om iets op je telefoon te bekijken terwijl je bijvoorbeeld de was doet. Daarnaast kun je deze houder bijvoorbeeld onder je matras klemmen, waardoor je de telefoon niet vast hoeft te houden als je iets op bed ligt te kijken. Uiteraard valt deze houder wel een beetje onder de hebbedingetjes, maar we mogen onszelf best eens verwennen tijdens een pandemie.

Draadloos bluetooth keyboard

Heb jij af en toe ook het gevoel dat je duimen te dik zijn om het toetsenbord op je telefoon goed te kunnen gebruiken? Dat jij in elk woord dat je typt wel een keer de backspace toets moet gebruiken, omdat je per ongeluk op de verkeerde letter drukte? Dan is  deze gadget kopen echt iets voor jou. Je sluit deze draadloos aan op je telefoon of tablet en je kunt weer typen zonder dat je constant de verkeerde toetsen in tikt.

Google home

Google Home helpt je om grip te krijgen op je werkdag. De slimme speakers spelen niet alleen je muziek af, maar beschikken ook over de Google Assistent. Deze speakers worden na installatie jouw persoonlijke hulp in je thuiskantoor. Ontvang gepersonaliseerde hulp met je planning voor de komende week wanneer Google Home je stem herkent. Of vraag Google om een conference call te starten met een van je klanten. Ook handig: googelen met je stem. Stel je vraag en deze wordt razendsnel naar de servers van Google gestuurd en verwerkt. Het antwoord komt terug en de Google Assistent geeft het antwoord op jouw vraag.

De opvouwbare telefoon- of tablethouder

Een opvouwbare telefoon- of tablet houder is op alle mogelijke manieren instelbaar. Daarnaast heeft het een anti-kras voetplaatje en aan de achterkant zit een praktische opening waar je oplaadkabel doorheen kan. Grote voordeel van deze houder is dat hij volledig opvouwbaar is en daardoor makkelijk meegenomen kan worden. Op die manier kun je overal op je telefoon gebruiken zonder hem per se vast te moeten houden.

Nespresso machine

Koffie, het zwarte goedje waar vele kantoren op draaien. Het halen hiervan is ook altijd even een vorm van ontspanning en op kantoor wordt er bij het koffieapparaat van alles besproken. Dit laatste is thuis natuurlijk wat moeilijker, maar goed koffie kun je overal krijgen. Met het juiste apparaat natuurlijk, zoals een NEspresso koffiemachine. Will je wat luxer gaan wat betreft de koffie die je drinkt: er is ook een Nespresso koffiezetapparaat met een automatische stoompijp, melkreservoir of melkopschuimer. Op die manier maak je thuis ook cappuccino’s en latte macchiato’s. Dankzij het compacte formaat past een Nespresso apparaat in iedere keuken. De luchtdicht verpakte koffie cups bevatten versgemalen koffiebonen. Daardoor zet je telkens weer een kakelvers kopje koffie met jouw Nespresso koffiemachine.

Previous «
Next »