De leukste iPhone games van 2017

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Een leuke iPhone game is niet altijd makkelijk te vinden. Sommige games heb je al zó snel uitgespeeld, dat het uiteindelijk ongelooflijk zonde van je tijd is. Maar toch zijn er soms games te vinden waar je het liefst elke vrij minuutje dat je hebt aan wilt besteden. Om jou te helpen te ontspannen en even alles om je heen te vergeten, hebben wij voor jou de leukste, nieuwe games van 2017 op een rij gezet. Met deze gratis iPhone games ben jij gegarandeerd wel even wat uurtjes zoet.

#1. Rollende Hemel (Gratis, iOS)

rolling sky

Helaas heeft de AppStore soms de neiging om de Engelstalige games te vertalen naar het Nederlands. Zo klinkt de app Rollende Hemel (Rolling Sky) een beetje knullig, maar is het daarentegen wel een enorme leuke game, met een uitdagende aspecten erin. Het concept is simpel: een balletje laten balanceren door alle obstakels, maar door de graphics en de gameplay is het uiteindelijk weel een hele leuke game geworden. De game bestaat uit 9 unieke ‘werelden’, waardoor je wel even zoet bent. Ideaal voor die verloren momentjes in de trein.

#2. Monument Valley (3,99, iOS)

monument valley

Monument Valley bestaat al wel een tijdje, maar het is uiteindelijk nog één van de leukste (en populairste) game in de AppStore. De game heeft al meerdere prijzen gewonnen, door zijn prachtige graphics en goede gameplay. De game is gericht op het oplossen van puzzels, waarbij je het scherm moet roteren en draaien totdat je de oplossing weet te vinden. In het begin is dit nog aardig eenvoudig, maar hoe verder je komt hoe lastiger dit wordt. Geschikt voor de fervente puzzelaar, dus!

#3. Alto’s Adventure (4,99, iOS)

alto's adventure

Alto’s Adventure is een game, dat je gelijk verslaafd maakt. Je wilt eigenlijk alleen maar meer. Je begint met spelen, en door de mooie transities van nacht naar dag, van sneeuw naar gras en van bergen naar bos raak je volledig in de ban van deze game. Door verschillende combo’s te doen, kun je je snelheid opbouwen, waardoor je ook weer verschillende onderdelen kunt aanschaffen.

#4. The Executive (10 levels gratis, daarna 4,99)

tales from deep space

Waar andere spellen in de AppStore zich heel serieus voordoen, is dit niet het geval bij The Executive. Het is een spel waar je door een simpele gameplay kan vechten en anderen in het spel kunt verslaan. Toch zit er een soort droge humor is, waardoor het spel een soort unieke charme krijgt. Door de snelheid van het spel wilt je eigenlijk alleen maar meer, en door dat het spel eigenlijk enorm groot is krijg je dat uiteindelijk ook!

#5. Tales From Deep Space (3,99, iOS)

iphone game

Uiteindelijk is er ook nog een game die geschikt is voor de puzzel- en actiefans. Tales From Deep Space is ontwikkeld door Amazon Games, wat tegenwoordig veel mooie games maakt. In deze game speel je het personage E, die in een space-achtige omgeving, waarbij je meedoet bij een revolutie en door middel van puzzels moet overleven. Uiteindelijk is deze combinatie dan ook een van de grote voordelen van het spel, en voegt het echt iets toe aan het verhaallijn.

Wat als je de game niet lekker kan spelen op je iPhone?

‘Huh? Hoe bedoel je? Ik weet toch wel hoe ik een iPhone game kan installeren?’ denk je misschien. Oké, dat snappen we. Maar wat als je iPhone scherm gebroken is, waardoor je de game moet spelen met een gebroken touchscreen? Of wat als je batterij binnen 4 uur leeg is, waardoor je de hele dag je iPhone niet kan gebruiken? Iedereen wilt natuurlijk de game op een zo goed mogelijke manier spelen. Om jou te helpen bij dit hebben wij allereerst een tip voor als je iPhone batterij snel leeg is. Als dit niet werkt willen je altijd nog helpen met de reparatie van je iPhone! Wij komen binnen 24 uur bij je, en repareren dan je iPhone binnen 30 minuten! Check dan allereerst welke iPhone je hebt, dan kunnen wij je zo goed en snel mogelijk helpen!

Previous «
Next »