De top 5 beste smartwatches van 2021

  • Paul
  • 3 Years ago
  • Comments Off
top 5 beste smartwatches van 2021

De beste smartwatches van dit moment vertellen je veel meer dan alleen de tijd en datum. In combinatie met je smartphone is een smartwatch in staat je meldingen te tonen, gezondheidsgegevens weer te geven en ook om contactloos mee te betalen. Een smartwatch is in feite een verlengstuk van je smartphone. Een smartwatch is tegenwoordig ook enorm handig als gezondheidscoach. Dankzij een ingebouwde stappenteller en (eventueel) een hartslagmeter kun je nauwkeurig nagaan hoe (vaak) je beweegt en wat de impact daarvan is. Daarnaast beschikken veel smartwatches over een ingebouwde GPS, zodat je je route nauwkeurig in kaart brengt. Tijd voor de top 5 beste smartwatches van 2021.

De beste smartwatches van 2021

Apple watch series 6

De 6e generatie Apple Watch staat bij ons op nummer 1 in de top 5 smartwatches van 2021. De integratie met iOS maakt dit een erg intuïtief apparaat. Het heldere scherm van de Series 6 gaat nooit uit en deze smartwatch heeft een saturatiemeter die het zuurstofgehalte in je lijf meet. Ook het opladen is stukken beter geworden ten opzichte van zijn voorgangers. Daarnaast kun je met deze slimme horloge ECG meten en je work-out gegevens in één oogopslag bekijken op het Retina-display. Met Apple Watch Series 6 om je pols ligt een gezonder en actiever leven binnen handbereik. De smartwatch heeft een aluminium kast die licht is in gewicht en gemaakt van hoogwaardig 100% gerecycled aluminium. 

Samsung Galaxy watch3 op nummer 2 in top 5 beste smartwatches van 2021

De beste smartwatch van Samsung komt met een ontwerp dat er het mooiste uitziet van alle smartwatches van dit moment en door de draairing is de bediening erg efficiënt. Samsung heeft een divers aanbod van apps en veel sport tracking- en gezondheidsfuncties. Ook met deze smartwatch kun je je hartslag meten en kun je zelfs hartfilmpjes maken en je bloeddruk te meten. Verbindt je Samsung Galaxy Watch3 aan een Galaxy smartphones, een Android smartphone of een Apple smartphone. Kortom; deze watch is compatible met alle smartphones. De horlogekast is gemaakt van RVS en heeft een diameter van 45 mm. De band van het horloge is Zilver en gemaakt van Leer,RVS en Silicoon. 

Huawei Watch GT2 Pro

Ook de Huawei Watch GT2 Pro valt op het gebied van ontwerp positief op. Deze smartwatch heeft een rond scherm, met een draaiknop en uitermate dunne randen rondom dat scherm. Bovendien is er gebruikgemaakt van saffierglas en keramiek om het ook echt een luxe uitstraling te geven. Een volle accu kan tot wel tien dagen mee. De Huawei Watch GT2 Pro heeft veel functies, die door Huawei zijn ingebouwd. Maar helaas moet je het wel doen zonder apps van derden.

Deze smartwatch van Huawei heeft meer dan 100 verschillende workout opties, En met de SpO2 meting en het meten van je stress biedt de Watch GT 2 Pro een groot aantal mogelijkheden. Naast de gezondheidsmetingen is het ook mogelijk om op deze smartphone notificaties te ontvangen en om te bellen.

Op nummer 4 in de top 5 beste smartwatches van 2021: Fitbit Sense

Toen Apple uit het niets de mogelijkheid introduceerde om hartfilmpjes te maken met de smartwatch, kon Fitbit niet achterblijven. Het ontwerp van de Fitbit smartwatch verraadt namelijk al dat er veel bij Apple wordt afgekeken. De Fitbit Sense is een smartwatch die vooral geschikt is voor gezondheidsmeting, en ook de hartfilmpjes-mogelijkheid is uiteraard aanwezig. Daarbij is de Fitbit Sense ook uitermate geschikt voor activiteitsmeting en blinkt het merk uit in toegankelijke bediening en apps. De Fitbit Sense is een geavanceerde smartwatch die je helpt om lichaam en geest in balans te brengen voor een gezonder leven. Herken en beheers stress, ontvang meldingen bij een hoge of lage hartslag, ontdek hoe goed je slaapt en volg het verloop van je huidtemperatuur. Daarnaast beschikt de Fitbit Sense natuurlijk over de vertrouwde functies zoals ingebouwde gps en een lange batterijduur. Dankzij het snel opladen heb je een volledige dag batterijduur na slechts 12 minuten opladen. Een hoogwaardig en modern design maakt de smartwatch compleet. 

Garmin Vivoactive 4

Onder veel fanatieke sporters is Garmin een geliefd merk. De smartwatch van Garmin is namelijk niet zozeer voor apps en overige functionaliteiten, maar om nauwkeurig alle activiteiten bij te houden – van lange fietsroutes tot het aantal trappen dat je op een dag beklimt. Een stappenteller, hartslagmeter, GPS; de Garmin Vivoactive 4 heeft alles aan boord om je activiteiten nauwkeurig vast te leggen. De Garmin Connect app kan worden geïnstalleerd op Android 6.0 of hoger of voor iPhone gebruikers op iOS 12 of hoger. Telefoons met een Android Go software hebben enkele beperkingen. Deze software is dus niet optimaal te verbinden met Garmin watches. iPhone gebruikers met iOS 13 of hoger dienen eerst bluetooth sharing aanzetten om de Garmin Vivoactive 4 te laten verbinden. Ga hiervoor naar instellingen > privacy > bluetooth en controleer hier of de Garmin app aan staat. Misschien ‘slechts’ nummer 5 in de top 5 van beste smartwatches van 2021, maar nog steeds een van de betere smartwatches die op het moment verkrijgbaar zijn.

Tips nodig bij het uitzoeken van de juiste smartwatch voor jou, klik dan hier.

Previous «
Next »