De 3 populairste PC Games van dit moment

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
populaire-pc-games

Het is weer zomer, vakantie, de zon schijnt, het wordt weer warm…het ideale moment om je thuis op te sluiten en games op je pc te spelen! Want laten we eerlijk zijn, soms blijven we liever thuis in de koelte van de ventilator. Voor degenen die zich niet zo druk maken om een vitamine D-tekort, hebben wij 3 van de populairste pc games van het moment geselecteerd. In 2019 zijn er weer een hoop nieuwe pc games gereleased, en het is lastig om te bepalen wat nou écht de beste pc game van dit moment is. Daarom hebben wij het voor je uitgezocht in onze top 3 pc games! Kun jij die tijd weer besteden aan het inslaan van ijsjes voor tijdens het gamen. Dit zijn de 3 beste games van het moment!

Total War: Three Kingdoms

De allernieuwste game uit de Total War serie speelt zich af in China, tijdens de periode van de Drie Koninkrijken. Dit 13e spel uit de Total War-reeks heeft flinke verschillen ten opzichte van de vorige spellen. Zo kies je één personage, geen factie, en is het spel meer op individuen gericht dan op het geheel. Ook zijn politiek en diplomatie verder uitgewerkt in deze game, waardoor je allianties op kunt bouwen en het strategische deel nog interessanter wordt dan in voorgaande games uit deze serie. De gevechten in Total War: Three Kingdoms blijven net zo spectaculair als we gewend zijn van deze reeks. Alles bij elkaar is het een mooie toevoeging aan de Total War serie, en één van de beste games van het moment.

Mortal Kombat 11

In een lijst van de populairste pc games van het moment mag de nieuwste Mortal Kombat natuurlijk niet ontbreken. Mortal Kombat 11 is het vechtspel dat we gewend zijn, met een nieuw verhaal en aanpassingen die deze game een mooie toevoeging maken aan de reeks. Door de verschillende speelbare modi zal je dit spel niet snel uitspelen en er lang plezier van hebben.

Tropico 6

Voor de liefhebbers van strategisch denken en de machtswellustelingen onder ons, is Tropico 6 dé game in deze top 3 pc games. Als El Presidente, de dictator van Tropico, bouw je in zesde versie van de game je steden op een groep eilandjes. Tijdens het bouwen moet je wel zorgen dat je onderdanen tevreden blijven, anders komen ze in opstand. Een leuke toevoeging aan Tropico 6 zijn de Raids, waarmee je piraten kunt sturen om goud voor je te stelen, en je concurrenten mee kunt saboteren.

Previous «
Next »