• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • De plek voor spotgoedkope refurbisheded iPhones en onderhoud!

De plek voor spotgoedkope refurbisheded iPhones en onderhoud!

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Refurbished iPhones voor een scherpe prijs.

Refurbished iPhones zijn zogenaamde second-life toestellen. Second-life toestellen belasten het milieu niet , omdat zij hergebruikt worden. Niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook geldbesparend. De refurbished iPhones zijn uitermate geschikt als een alternatief voor een gloednieuwe iPhone. De tweedehands iPhones worden onder handen genomen door technische experts om u te garanderen van kwaliteit. Wil je elke keer de nieuwste iPhone kopen dan hangt daar ook een duur prijskaartje aan. Het nieuwste model heeft hooguit 1 of 2 nieuwe functies, terwijl het ‘verouderde’ model nog prima dienst doet. Overigens zijn ook de nieuwste modellen gewoon verkrijgbaar als refurbished. Wellicht zijn beschadigde onderdelen vervangen en is deze weer zo goed als nieuw te gebruiken.

Waarom refurbished kiezen?

Refurbished iPhones hebben als voordeel dat deze een uitgebreide kwaliteitscontrole ondergaan door gecertificeerde reparateurs. Mankementen worden deskundig verholpen door de Apple specialisten en uiterlijke beschadigingen worden gerestaureerd of vervangen. Het aanschaffen van een refurbished iPhone kan soms wel de helft minder kosten dan als je het model nieuw koopt. Geld dat je uitspaart en dat je veel beter ergens anders aan kunt besteden. De goedkoopste en meest betrouwbare aanbieder van refurbished iPhones is met kop en schouders de TelefoonDiscounter.

Spotgoedkope refurbished iPhones!

Elke verkoper kan zijn tweedehands iPhone, refurbished noemen. Wil je er zeker van zijn dat jouw refurbished iPhone echt een goede check-up heeft gehad? De TelefoonDiscounter geeft standaard naast een nieuwe batterij ook 2 jaar garantie. De refurbished iPhones van de TelefoonDiscounter zijn spotgoedkoop! Bovendien geven zij de laagste-prijsgarantie. Het kan je meer dan 50% schelen in de aankoopprijs. De refurbished iPhones zijn in hun werking en uiterlijk gelijk aan de nieuwe iPhones. Bij de modellen wordt duidelijk aangegeven hoeveel de TelefoonDiscounter nog op voorraad heeft. De refubished toestellen worden in meerdere kleuren aangeboden. Neem een kijkje in het assortiment en misschien zit jouw nieuwe refurbished iPhone er wel bij.

Deskundig onderhoud en reparatie voor iPhones.

Voor professionele reparatie of onderhoud ben je bij de TelefoonDiscounter aan het juiste adres. Ook al behoor je niet tot hun
klantenbestand, repareren zij alsnog jouw iPhone tegen een lage prijs. TelefoonDiscounter werkt alleen met de beste reparateurs in hun vakgebied. Zij tonen respect naar hun klanten, want zij werken uitsluitend met eerlijke prijzen en duidelijke voorwaarden. Voor vragen, informatie of advies kan je vrijblijvend contact opnemen met hun vriendelijke klantenservice. De TelefoonDiscounter is een echte aanrader als je op zoek bent naar een eerlijke aanbieder van refurbished toestellen. Zij hebben niet voor niets een hoge klantenwaardering gekregen.

Previous «
Next »