6 toppers voor de Nintendo Switch

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off

Al vanaf de dag van release is de Nintendo Switch een zeer gewilde console. Het is opvallend dat die populariteit ook maar niet minder lijkt te worden. Dat komt natuurlijk niet in de laatste plaats door de vele Nintendo Switch toppers die intussen op de markt gekomen zijn. Deze zes moet je in ieder geval gespeeld hebben.

Mario Kart 8 Deluxetoppers nintendo switch

Geen Nintendoconsole is compleet zonder een Mario Kart game. Als het gaat om Nintendo Switch top spellen, dan gaat het dus over Mario Kart 8 Deluxe. Omdat er maar liefst 32 banen zijn, gaat de game niet snel vervelen. Daarnaast is de racegame rond de loodgieter ook al jaren leuk om te spelen in gezelschap.

The Legend of Zelda: breath of the wild

Wat voor een spel met Super Mario in de hoofdrol geldt, geldt natuurlijk ook voor een game met Link in de hoofdrol. Onder de toppers voor de Nintendo Switch hoort dus ook The Legend of Zelda: breath of the wild. Belangrijkste pluspunt: de legende wordt in een geheel nieuw jasje gestoken.

Mario+Rabbids: Kingdom Battle

Dat er meerdere Mario-games onder de Nintendo Switch top spellen zouden zijn, viel natuurlijk te verwachten. Mario krijgt hulp uit onverwachte hoek in deze game: de doorgedraaide Rabbids. Daarnaast heeft de loodgieter een enorm arsenaal aan wapens ter beschikking om de vele lastige gevechten die het spel zo spannend maken aan te gaan.

Splatoon 2

Misschien niet heel vernieuwend, maar is dat wel nodig om onder de Nintendo Switch toppers te vallen? Splatoon 2 is vooral aantrekkelijk vanwege de zeer goede gameplay. Uiteindelijk is dat immers wel één van de allerbelangrijkste kenmerken van een goed spel. Vooral als het gaat om multiplayermogelijkheden is deze game misschien wel de aantrekkelijkste van allemaal.

populaire spellen nintendo switchSnipperclips

Bij het ontwikkelen van de console, werd vooral uitgegaan van de gedachte dat de toppers voor de Nintendo Switch de games zouden zijn die je samen speelt. Bovendien is Nintendo een voorloper als het gaat om puzzelgames. Voeg deze twee kenmerken samen en Snipperclips komt naar voren. Hoewel de puzzels simpel lijken, is het spelen tegen elkaar toch lastiger en leuker dan je denkt.

Celeste

Celeste is op het eerste gezicht een spel dat uit lang vervlogen tijden lijkt te komen. Dat deze 2D-game tot de Nintendo Switch top spellen behoort, komt echter vooral door de moeilijkheidsgraad. Oog-hand-coördinatie op het hoogste niveau is een vereiste als je deze game tot een goed einde wilt brengen.

Previous «
Next »