De beste gaming laptop? Dit is hem.

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
beste gaming laptop

De beste gaming laptop in 2019 moest vooral krachtig, snel en flitsend zijn. Dit gaat in 2020 allemaal veranderen, mensen gaan zelf een gaming laptop samenstellen, kopen een tweedehands game laptop of gaan op een andere creatieve manier op zoek naar een goedkope gaming laptop.

Zelf samenstellen

Waar de beste gaming laptop in 2019 nog voorzien was van een vooral zwart of rode cover, groot scherm en vette accu is de verwachting dat dit in 2020 toch gaat veranderen. Mensen gaan steeds vaker zelf een gaming laptop samenstellen, of kopen een tweedehands game laptop en gaan deze uitbouwen met nieuwe onderdelen. op deze manier is het mogelijk om de beste gaming laptop onder 1000 euro te krijgen, zo heb je dus een goedkope gaming laptop die aan alle eisen van 2020 voldoet.

De accu

Laten we eerlijk zijn, een dikke accu is zwaar maar geen must, een groot scherm is een must. Je wilt je game laptop vooral gebruiken omdat hij makkelijk mee te nemen moet zijn, als je gaat gamen plug je hem toch weer in het stroomnet. Het enige waar je een beetje een accu voor nodig heb is voor een filmpje te kijken als je in de trein zit maar ga je de nieuwste games spelen op je laptop, in de trein, op je accu, dan mag je hopen dat je eindpunt er snel aan komt, of je moet een reiskoffertje op wieltjes hebben om je accu te kunnen dragen.

Accessoires

Je laptop zelf in niet het enige wat je bij je moet hebben. Denk aan je headset, je gaat toch niet op je boxen spelen, je wilt weten waar die voetstappen vandaan komen, je wilt weten waar die auto zit die achter je rijd en, je wilt vooral je omgeving niet horen. Een headset is een must. Denk aan je muis, Call of Duty spelen op een touchpad? Dat is controller 2.0! Niet te doen man! Deze essentials zijn misschien niet zwaar, niet groot maar ze nemen wel plaats in beslag en laten we eerlijk zijn, op het formaat van je muis ga je niet letten. Hoe groter hoe beter.

Nee, de gaming laptops in 2020 zijn vooral licht, makkelijk mee te nemen en toch krachtig en groot genoeg om je nieuwste games te spelen, op 4K kwaliteit natuurlijk. Oh ja, en ze moeten tegen een stootje kunnen; Aluminium casing. Dat je dan moet inleveren op je accu, dat is dan niet anders. Want zeg nou eerlijk, 3 kilo sjouwen, om een half uurtje langer te kunnen gamen in de trein is het niet waard… Nee, dan toch liever maar even om je heen kijken of er nog iemand zit die de moeite waard is om aan te spreken 😉

Previous «
Next »