Otterbox Iphone Hoesjes

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off

Otterbox

Otterbox is een sterk merk dat ondertussen veel populariteit heeft gewonnen. Dat is niet verwonderlijk, want het merk maakt ijzersterke hoesjes die jouw kostbare Iphone ten alle tijden beschermen.

Voor wie

Iedereen kent wel iemand met een Iphone met gebroken scherm, of andere valschade. Het is snel gebeurd. Je hebt je Iphone in je broekzak en tijdens het fietsen of wandelen glijd hij er uit. Of je hebt de Iphone op de salontafel liggen en je hond of kat is iets te nieuwsgierig en gooit jouw kostbare smartphone op de grond. De otterbox Iphone case maakt hier komaf mee. Door het robuuste design is jouw Iphone beschermd tegen allerlei ongevallen. Het hoesje dempt de impact en houd de telefoon stevig op zijn plaats. Tegelijk beschermt de dikke buitenzijde tegen krassen.

Voor ieder wat wils

Bescherming hoeft niet saai te zijn, integendeel. De otterbox Iphone case is beschikbaar in verschillende varianten. Je kan kiezen voor een simpel, maar elegant gekleurd design. Wil je liever je Iphone niet volledig bedekken, maar toch bescherming bieden, dan is de Clear Case misschien wel iets voor jou. Dezelfde robuustheid, maar volledig transparant. Of misschien ben je eerder iemand die graag een leuk design heeft? Dan is er bijvoorbeeld een bloemenpatroon of een streeppatroon. Ten slot kan je ook nog kiezen voor een portefeuilledesign. Met een handig openklapbaar flapje ziet het er erg stijlvol uit en bied het tegelijkertijd extra bescherming voor jouw scherm.

Verschillende modellen Otterbox Iphone hoesjes

De otterbox Iphone case bestaat in verschillende versies voor diverse Iphones. De hoesjes zijn beschikbaar voor de Iphone 5/5S/SE, Iphone 6/6S, Iphone 6 Plus/6S Plus en de Iphone 7/7 Plus.

Ervaringen

Otterbox heeft een sterke reputatie opgebouwd. Het zijn niet zomaar Iphone hoesjes. Ze beschermen tegen veel meer dan alledaagse stootjes. De reacties en ervaringen zijn dan ook uitermate positief. Allereerst zijn de hoesjes makkelijk aan te brengen en eventueel ook weer te verwijderen. Ze hebben een goed gevoel in de hand, wat zeker niet onbelangrijk is. Het voelt stevig, maar tegelijk ook elegant. Het design geeft een persoonlijke touch aan je Iphone, wat ervoor zorgt dat het ook een leuke personalisatie is, in plaats van enkel en alleen bescherming.
Dan tot slot, de hoesjes doen exact wat ze moeten doen en meer. Ze beschermen tegen valschade, krasschade, en alledaagse stoten die je maar kan tegenkomen. Voorkomen is beter dan repareren, is hier de boodschap.

Previous «
Next »