• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • Dit is wat we kunnen verwachten van de Galaxy Note 10

Dit is wat we kunnen verwachten van de Galaxy Note 10

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
Galaxy Note 10 release datum

Galaxy Note 10 verwachtingen zijn hooggespannen

De Galaxy S10 kennen we inmiddels als een supergave smartphone, maar de Galaxy Note 10 verwachtingen zijn minstens zo hooggespannen. Sterker nog: de Galaxy Note 10 is nu al, met alles wat we over deze hypermoderne en stijlvolle smartphone weten, dé telefoon van 2019. Wat is er inmiddels bekend over deze Samsung-smartphone, zoals over de Galaxy Note 10 prijs en de Galaxy Note 10 release datum?

De vermoedelijke prijs van de Galaxy Note 10

Aangezien de prijs van een Galaxy Note 9 begint vanaf 697 euro en de Note 10 geavanceerder is, valt een iets hogere prijs te verwachten. De verwachtingen voor de Galaxy Note 10 prijs zijn, omdat deze geavanceerdere functies heeft, een startbedrag dat tussen de 700 euro en 850 euro al liggen voor een nieuw exemplaar.

De releasedatum

De nieuwe Galaxy Note 10 werd door Samsung aangekondigd tijdens een event in New York op 7 augustus 2019. De Galaxy Note 10 release datum is in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Australië en ook in Nederland vastgesteld op 23 augustus 2019.

De camera van de Galaxy Note 10

We weten inmiddels een en ander over de Galaxy Note 10 foto’s en de specificaties van de camera die de Galaxy Note 10 foto’s produceert. De Galaxy Note krijgt een quad-lens camera, die in staat is om 48 Mp en 32 Mp foto’s te maken, van de superieur hoge kwaliteit die we al jarenlang van Samsung gewend zijn. Dit is nog niet zo bijzonder, want al sinds 2018 levert deze Samsung-camera in smartphones deze kwaliteit. Wat wel bijzonder is, is de mogelijkheid dat de Galaxy Note 10 foto’s gemaakt kunnen worden met de eerste telefoon met 100 megapixel-camera.

Galaxy Note 10 verwachtingen

Een snelle processor en veel geheugenopslag

Een van de Galaxy Note 10 verwachtingen is verder dat de processor sneller gaat worden. In het toestel komt namelijk de zogenoemde Exynos 9820-Snapdragon 855 processor. Deze processor, ook wel bekend als de ‘Da Vinci’, ondersteunt hoogstwaarschijnlijk 5G. De opslagruimte is met 1 terabyte (TB) indrukwekkend te noemen, terwijl ook het RAM-geheugen met 12 GB niet misselijk is. Voor de rest komt de software die in de eerder Samsung Galaxy S10 zat en van hoge kwaliteit is, opnieuw in de Galaxy Note 10 te zitten.

Previous «
Next »