De top 5 thuiswerk laptops

  • Paul
  • 4 Years ago
  • Comments Off
top 5 laptops

De afgelopen maanden zijn er steeds meer mensen thuis gaan werken. Dit is het gevolg van het coronavirus. De overheid en het RIVM verzochten bedrijven namelijk om hun personeel, indien mogelijk, zoveel mogelijk thuis te laten werken. Inmiddels mogen we langzaam maar zeker weer naar het werk toe, maar er zijn ook genoeg bedrijven die hun personeel nog thuis laten werken. De kans is aanwezig dat thuiswerken ook na de coronacrisis populair blijft. Om werkzaamheden vanuit huis naar behoren uit te kunnen voeren, is een goede laptop nodig. Hieronder zetten wij de top 5 thuiswerk laptops op een rijtje.

1. Dell Latitude
Dell is één van de bekendere merken binnen de laptopbranche. De laptops van dit merk zijn de laatste jaren steeds beter geworden, waardoor ze veelvuldig gebruikt worden voor thuiswerken. De Dell Latitude is er hier eentje van. Er zijn steeds meer bedrijven die deze Dell laptop kopen. Dit komt voornamelijk door de goede prestaties van de laptop, maar ook omdat hij in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Je kunt de Dell Latitude voor weinig geld kopen, maar er zin ook duurdere varianten die beter presteren.  

2. Apple MacBook Pro
Heb je altijd een Apple-laptop gebruikt voor jouw werk? Dan raden wij je de Apple MacBook Pro aan. Deze nieuwe laptop van Apple is de meest krachtige die het bedrijf ooit gemaakt heeft. Het apparaat beschikt over supersnelle processors, de nieuwste generatie graphics en een batterij met de grootste capaciteit ooit in een MacBook Pro. Dit alles maakt dat een Apple MacBook Pro een uitstekende laptop is voor thuiswerken. Je betaalt hier echter wel flink voor, want de Apple MacBook Pro is bij lange na niet de goedkoopste laptop die verkrijgbaar is.

3. Dynabook Satellite Pro
Het merk Dynabook doet niet bij iedereen een belletje rinkelen. Toch winnen laptops van dit merk de laatste jaren aan populariteit, zo ook de Dynabook Satellite Pro. Deze laptop is uitgerust met de nieuwste technologie, zoals een Intel® Core™ Processor van de 10e generatie, een gecombineerde SSD- en HDD-opslag, USB C-poort en krachtige WiFi 6. Hierdoor is de laptop klaar voor alles wat de toekomst te bieden heeft. Indien je voor deze laptop kiest, weet je zeker dat je de komende jaren onbezorgd vanuit huis kunt werken.

4. Lenovo V15
De Lenovo V15 kun je zien als jouw persoonlijke office manager. Deze laptop voert namelijk al jouw dagelijkse taken op efficiënte wijze uit. Je kunt zelf constant doorwerken terwijl jouw gegevens allemaal beschermd worden. Door het dunne, kleine ontwerp en de smalle zijranden heeft de Lenovo V15 een professionele uitstraling. Uiteraard scoort deze laptop niet alleen goed op het gebied van uitstraling, maar ook voor wat betreft de prestaties. Kortom: de Lenovo V15 is een zeer geschikte laptop voor thuiswerken.

5. Acer Spin 3
Wil je per se een laptop van Acer om thuis te werken? Dan is de Acer Spin 3 een aanrader. Dit is een zogeheten convertible laptop met touchscreen. De Acer Spin 3 heeft een lange batterijduur en een (optionele) oplaadbare Acer Active Sylus en Intel® Core™ i7 processor. Je kunt deze laptop dus voor verschillende doeleinden gebruiken, wat hem uitermate geschikt maakt voor thuiswerken.

Previous «
Next »