• Homepage
  • >
  • Mobile
  • >
  • Hoe kun je zo lang mogelijk van jouw smartphone gebruik maken?

Hoe kun je zo lang mogelijk van jouw smartphone gebruik maken?

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
Hoe kun je zo lang mogelijk van jouw smartphone gebruik maken

We kunnen niet zonder ze, onze geliefde mobiele telefoons. Helaas zijn het gebruiksvoorwerpen die snel kunnen beschadigen. Deze opties kunnen je misschien helpen.

Dubbelzijdig hoesje

In de dubbelzijdige telefoon hoes zit je telefoon veilig opgeborgen. De scherm zijde is ook beschermd. Scheuren zullen niet snel in je scherm verschijnen. Maar direct zicht op je scherm zelf is er vaak niet.

Een bonus functie is dat veel van de dubbelzijdige hoesjes tegenwoordig een portemonnee functie hebben. Je kan er je belangrijkste pasjes in kwijt. Dan heb je alles makkelijk bij de hand en raak je niets kwijt. Helaas kunnen er wel snel krassen komen op je scherm. De pasjes zijn van plastic, dus de hoekjes beschadigen snel. En die hoekjes krassen dan weer over jouw scherm. Pijnlijk!

Enkelzijdig hoesje

Bij deze hoesjes zit de telefoon in een omrande bescherming en de achterzijde is volledig bedekt. De hoes is een extra bescherming aan de case. Zeer handig voor mensen met glibberige handen, want de hoeken zijn vaak verstevigd. Ze voorkomen dat je scherm direct scheurt bij een val.

Ander voordeel van deze hoesjes zijn de designs. Je kunt je mobiel echt personaliseren aan de achterzijde. En aangezien we de hele dag met onze mobiel bezig zijn en het oog ook wat wil, zijn er duizend-en-één ontwerpen te verkrijgen.

Je scherm is helaas wel onbeschermd en dat kan vragen om moeilijkheden.

Sportbescherming

De hardlopers (of wandelaars) onder ons hebben de optie van een sportriem. De sluiting is speciaal geschikt om je mobiel niet te laten ontsnappen bij veel intense bewegingen. De sportriem is er voor om je heupen of voor je arm.

De waterliefhebbers kunnen gebruik maken van een waterdichte telefoonhoes. Deze hang je om je nek, mobiel erin en goed afsluiten. Altijd bereikbaar, maar water komt er niet bij.

Screenprotector

Alle bovenstaande opties zorgen voor een langer gebruik van je mobiel. Ze zorgen voor een goede bescherming van de case en tegen scheuren in je scherm. Maar goede zichtbaarheid van je scherm is zeer belangrijk. Gelukkig kun je alle hoesjes combineren met een screenprotector. Deze plak je zo op je schoongemaakte scherm. De screenprotectors zijn er in verschillende maten en merken. Er zijn voor zowel android als iPhone 8 screen protectors.   

Is de screenprotector vuil of beschadigd? Geen probleem! Dan plak je er zo een nieuwe op. Zo kun je zolang mogelijk gebruik maken van jouw smartphone.

Previous «
Next »