Internet marketing in de gaming industrie

  • Paul
  • 3 Years ago
  • Comments Off

Er is de afgelopen jaren een enorme groei geweest in de gaming industrie, zelfs vóór COVID-19; van groei in digitale verkoop van games en esports tot acceptatie van gratis te spelen games, experiences, livestreaming en cloud gaming platforms.

Marketing campagnes voor de gaming industrie worden gedaan via digitale media zoals YouTube en vele andere social kanalen. Digitale media helpen deze marketing campagnes om effectief hun echte fanbase te bereiken. Sociale netwerken zoals Instagram, Facebook en Twitter zijn de belangrijkste media om uw doelgroep te bereiken. Online marketing uitbesteden bij CliQi kan u een voorsprong hierin geven!

De toename van het gebruik van games als middel om te socialiseren is versneld tijdens de COVID-19 lockdown-maatregelen. Virtuele ruimtes binnen games met grote groepen spelers worden gebruikt als verzamelpunten waar spelers socialiseren en een live-event ervaren. 

Gaming websites zijn een van de meest gewilde platforms ter wereld aan het worden. Deze industrie is enorm en met een onjuiste online strategie voor deze websites zullen ze zeker mislukken. Dat is waar CliQi om de hoek komt kijken, met uitgebreide diensten gericht op SEO voor uw website. 

Naar wat voor aspecten wordt er gekeken om de juiste strategie te vormen?

Meedenken over wat voor soort website u wilt organiseren

Met zoveel verschillende soorten games, verschillende systeemvereisten en veel meer elementen, is het absoluut noodzakelijk dat u bepaalt welke niche u wilt bieden

Uitvoeren van trefwoorden onderzoek 

Het is een bepalende factor voor hoe goed uw website wordt gerangschikt in de resultaten van zoekmachines

SEO-audits houden en uw website optimaliseren

Het uitvoeren van een technische audit van uw website helpt bij het vinden van de onderwerpen waar uw website in achterblijft.

Concurrentieanalyse

Door middel van een gedegen concurrentieanalyse kunt u achterhalen op welke gebieden uw concurrenten uitblinken en hoe ze dit precies doen om zodoende de concurrent zijn  strategieën te beantwoorden.

Link building op gaming forums

Gaming forums zijn de perfecte plek om de sociale interactie van gamers te vergroten en de aandacht te trekken naar uw website.

Internet marketing is een integraal onderdeel van de gaming industrie geworden. Het gebruik hiervan gaat niet langer over de algemene definitie van rankings, maar veel meer dan dat. De regels van de rangschikking van zoekmachines zijn aanzienlijk veranderd. Linkbuilding uitbesteden bij CliQi helpt u om door de hindernissen van internet te navigeren en onberispelijke diensten aan te bieden met betrekking tot internet marketing voor uw website. 

Door diep in uw concurrentie te duiken en een slimme en gerichte online strategie op te stellen wordt u geholpen met als doel uw concurrentie voor te blijven. Neem vandaag nog contact op met CliQi en betreed met vertrouwen de wereld van internet marketing.

Previous «
Next »