Logitech G900 Chaos Spectrum Muis, de gaming muis die alles aankan.

  • Paul
  • 7 Years ago
  • Comments Off
Natuurlijk kun je voor het spelen van games een goedkopere muis aanschaffen waar je redelijk mee uit de voeten zult kunnen, maar een ieder die deze Logitech G900 Chaos Spectrum muis eenmaal gebruikt heeft, voelt meteen het verschil. Niet voor niets kwam de Logitech G900 Chaos Spectrum als winnaar uit de bus op het gebied van computermuizen bij de European Hardware Awards in 2016! Hij ligt perfect in de rechterhand, maar voor de linkshandigen zijn er ook knoppen meegeleverd waarmee je hem kunt omzetten naar linkshandig.

Logitech G900 Chaos Spectrum; feilloze draadloze technologie

Logitech G900 Chaos Spectrum muis

Logitech G900 Chaos Spectrum muis à €149,- bij Alternate.nl

Dit is de eerste muis die draadloos net zo goed en veelal zelfs beter en sneller presteert dan bedraad. De muis beschikt over een toonaangevende draadloze technologie die supersnel is. Hij zorgt er mede door de draadloze 2.4GHz-verbinding voor dat jij de winnaar bent wanneer het op reactiesnelheid aankomt. Verder kun je met deze muis uiterst precies richten waardoor je nooit je doel zult missen,zeker niet onbelangrijk in gameland. De muis wordt geleverd met de optische PMW3366-sensor. Deze sensor wordt gezien als de beste gaming muissensor die er te koop is, en hij werkt inderdaad zeer precies waar het op tracking en reactiesnelheid aankomt. Ook kun je in de software de sensor nog afstemmen op het oppervlak waarop je speelt, waardoor een en ander nog nauwkeuriger en sneller werkt.
In de software kun je natuurlijk ook de 11 knoppen aanpassen zoals jij dat handig vindt. De muis voelt zeer stevig aan, en is niet zwaar voor een muis met accu, die trouwens ook nog erg lang meegaat, je kunt ruim dertig uur achter elkaar door blijven gamen, en ben je nog niet uitgespeeld, dan kun je eventueel bedraad verder gaan terwijl de accu zich oplaadt. Voor de liefhebber, de Logitech Chaos Spectrum beschikt ook nog eens over verlichting die je aan kunt passen aan je eigen smaak, systeem of je omgeving. Je kunt met de software maar liefst kiezen uit 16,8 miljoen kleuren, en de patronen en dergelijke met andere Logitech G- apparaten synchroniseren. Zo verkrijg je een muis die topprestaties levert en die een eigen coole uitstraling heeft. Zijn geld meer dan waard!

De Logitech G900 Chaos Spectrum, Gaming muis is o.a. verkrijgbaar bij Alternate.nl

Previous «
Next »