MSI Aegis Ti-002EU: de perfecte gaming pc

  • Paul
  • 8 Years ago
  • Comments Off

Als jij een fanatieke gamer bent en zoekt naar een pc die al jouw wensen op gamegebied aan kan, dan is de MSI Aegis Ti-002EU de perfecte gaming pc voor jou. Deze superkrachtige desktop levert niet alleen geweldige prestaties, maar blijft dat ook doen dankzij de innovatieve en stille koeling. Bovendien kun je hem makkelijk overal mee naar toenemen.

MSI Aegis Ti-002EU met superieure gameprestatiesMSI Aegis Ti-002EU

Alles in de MSI Aegis Ti-002EU is er op gericht om jou de beste gaming-ervaring te geven. Alle componenten in de machi
ne zijn op elkaar afgestemd en behoren tot de beste die je nu kunt krijgen. Zo heb je de beschikking over twee SLI-gekoppelde NVIDIA GTX 1080 videokaarten met 8gigabyte videogeheugen. Deze zorgen voor een ongekende grafische kracht, zeker in combinatie met de Intel Core i7-6700K processor, die standaard op een kloksnelheid van 4 GhZ draait. Met één druk op de knop kun je hem zelfs overclocken naar een topsnelheid van 4,6 GhZ.

De MSI Aegis Ti-002EU heeft 16 gigabyte aan supersnel DDR4-geheugen. In combinatie met twee Solid State Drives (SSD) van 256 gigabyte zorgt dat voor een supersnelle dataverwerking. Verder heb je voor grote bestanden en back-ups nog de beschikking over een derde harde schijf met 2 terabyte aan opslagcapaciteit.

Ondanks al dit geweld is de behuizing niet groter dan die van een Midi-Tower. Dat betekent dat je je systeem overal makkelijk mee naar toe kunt nemen. De speciale Gaming Handle aan de achterkant van de kast helpt je daar ook mee.

Extreem cool

Natuurlijk zorgt al die kracht in de MSI Aegis Ti-002EU voor flink wat warmte. Dat moet zo goed en vooral ook zo geluidloos mogelijk worden afgevoerd uit je systeem. Om dat voor elkaar te krijgen heeft MSI het revolutionaire Silent Storm Cooling 3 Pro systeem geïnstalleerd. Dit zijn drie aparte kamers waar de verschillende componenten van de MSI Aegis Ti-002EU apart in gekoeld worden. Hierdoor blijven de temperaturen van je systeem perfect onder controle met een minimum aan geluid. Wil je nóg verder kunnen gaan, dan kan je jouw MSI Aegis Ti-002EU laten uitrusten met de geavanceerde Dragon waterkoeling. Hiermee kun je je systeem maximaal overclocken en toch zeker zijn van stabiele prestaties tijdens het gamen.

De MSI Aegis Ti-002EU is trouwens ook aan de buitenkant “cool” door zijn strakke lijnen en rode ledverlichting. Je kunt het uiterlijk van jouw systeem zelf verder aanpassen, want met Mystic Light heb je de keuze uit vrijwel alle kleuren die je maar kunt bedenken en uit acht verschillende LED effecten, zoals Onweer (Lighting), Meteoor (Meteor) en Regenboog (Rainbow).

Makkelijk te upgraden

De nachtmerrie voor iedere gamer is dat zijn mooie systeem na verloop van tijd hopeloos verouderd is. Daar hoef je je bij de MSI Aegis Ti-002EU natuurlijk voorlopig geen zorgen over te maken. En als het dan eenmaal tijd is om componenten te vervangen, dan kun je het systeem heel gemakkelijk upgraden. Zo kun je tot 64 gigabyte aan DDR4-geheugen plaatsen en is alles in deze machine zo ontworpen dat je zonder problemen de bestaande componenten kan vervangen. Zodat je nog heel lang van deze ultieme gaming pc kunt genieten.

Next »