Agony, een hels spel om niet snel te vergeten

  • Paul
  • 6 Years ago
  • Comments Off
Agony is een nieuw spel waarbij jij je waant in een bizarre wereld vol demonen waar je geen herinnering hebt van het verleden, maar wel een duidelijke kracht om andermans geest te bezitten. De agony release is gepland op 30 maart, zet deze datum dus in je agenda!

Graphics

De graphics van dit spel zijn daadwerkelijk geweldig om te ervaren. Voor Agony voor de pc zijn er geen zware videokaarten benodigd, het spel is zeer goed geoptimaliseerd voor de meeste huidige (game) pc’s. De Agony release betekent voor horrorliefhebbers dus veel plezier. En nog meer goed nieuws, want niet alleen is het spel gepland voor de pc, ook komt Agony voor de Xbox One beschikbaar, wat de gebruikers in deze doelgroep zeer enthousiast zal maken. De details van het level-design en textures zijn smerig, goor en niet voor iedereen weggelegd, dus voor een doorgewinterde horrorfan een aanbeveling.

Gameplay

Het spel heeft een unieke gameplay waarbij jij de kracht hebt om andermans geest te bezitten en te controleren. Agony voor de pc zal net wat anders zal spelen dan Agony voor de Xbox One omdat je op de pc vooral de controle houdt met je muis en keyboard waarbij op de Xbox One je een gamepad gebruikt om je in de sinistere wereld voort te bewegen. Het spelen geeft een hele andere kijk op een spel en werkt eens niet vanuit een standaard verhaallijn van ‘Good versus evil’.

Zet in je agenda! Agony 30 maart!

Ben je een echte horrorfan en bezit je een pc of Xbox One? Zet dan Agony 30 maart in je agenda en je bent verzekerd van avonden griezelen voor je scherm, natuurlijk met de lichten uit om de sfeer er goed in te houden. Pre-order nu agony voor de pc of Xbox One!

Previous «
Next »