• Homepage
  • >
  • Blog
  • >
  • De beste alternatieven voor een macbook pro

De beste alternatieven voor een macbook pro

  • Paul
  • 5 Years ago
  • Comments Off
alternatieven voor een macbook

Ondanks het feit dat de macbook pro door massaal veel mensen wordt geliefd en geëerd, is het geen geheim dat de gemiddelde prijzen van zulke toys tot de hemel lijken te reiken. Nou is het voor de simpele zielen onder ons soms moeilijk om een goedwerkende macbook binnen te harken. Voor een goed alternatief macbook pro is het vooral belangrijk om een sterke processor te hebben en te beschikken over ruim voldoende werkgeheugen.

Microsoft Surface Pro 7

Het eerste merk dat in de concurrentiestrijd met Apple naar boven komt drijven is natuurlijk Microsoft. Tussen de macbook of surface pro is het een zware strijd. Toch heeft deze surface pro uitstekende papieren om zichzelf een waar alternatief te noemen. Met zijn 16GB werkgeheugen kan de surface pro zonder problemen de hoogste werkdruk aan. Een uitstekende grafische kaart en state of the art processor maakt het apparaat tot een top player op de markt. Met een ingebouwde SSD harddrive garandeert de surface pro een uiterst snelle laptop. Daarnaast brengt zijn afneembare scherm met touchscreen een handige optie tot tablet transformatie met zich mee. Kiezen tussen een macbook of surface pro lijkt niet meer zo moeilijk.

Dell XPS 13

Een ander waardig alternatief macbook pro is de Dell XPS 13. Deze lijn van laptops kan makkelijk concurreren met de andere top spelers. Het eerste praktische voordeel van deze laptop is zijn gewicht. Hij is even dik als de macbook pro, maar wel lichter. Ideaal wanneer je met een lichte rugzak wilt reizen. Daarnaast heeft Intel deze lijn van uitstekende graphics voorzien. In combinatie met een i5 of i7 Intel-processor hoeft niemand er voor te vrezen dat de XPS 13 minder presteert dan zijn concurrenten. Het laatste grote voordeel is zijn prijs. Dit praaltje is makkelijk meer dan €500 goedkoper in vergelijking met een macbook pro.

HP ENVY 17-CE0370ND

De woorden, uitstekende kwaliteit en perfecte snelheid, komen direct bovendrijven wanneer de HP Envy 17-CE0370ND ter sprake komt. Gemaakt om de beste prestaties te leveren. Met een i7 Intel-processor en een 256 GB SSD harddrive met 16 GB werkgeheugen garandeert deze laptop topprestaties. Daarnaast is dit product voorzien van een vingerafdruk-lezer en wordt hij beschermd tegen interne beschadigingen, met dank aan zijn HP BIOS Recovery. Bepakt met een 17.3 inch beeldscherm en een revolutionair geluidssysteem, is deze speler zonder twijfel een waardige tegenstander voor de duurdere macbook pro.

Previous «
Next »